free download 78 travel guides written by experts

Premii cu traditie de la Unilever pentru curatenie

Concursurile „Cel mai frumos bloc” si „Cea mai frumoasa camera studenteasca”, organizate de compania Unilever South Central Europe in colaborare cu Primaria Municipiului Ploiesti, si-au desemnat castigatorii. Editia a VIII-a a inregistrat un nou record de participare: 479 de asociatii de locatari si 662 de camere studentesti din campusul Universitatii de Petrol si Gaze. Investitia totala de anul acesta se ridica la suma de 10.000 euro.

Este pentru prima data cand organizatorii premiaza implicarea participantilor in conservarea mediului inconjurator, prin acordarea a 3 „Mentiuni speciale pentru spatiul verde”.

Cele 8 premii pentru asociatiile de locatari (2 premii I, 3 premii II, si 3 premii III) si 22 de premii pentru camerele studentesti (5 premii I, 7 premii II, si 10 premii III), au constat in peste 8.000 de produse ale companiei Unilever (Dero, Cif, Domestos, Lux). Au mai fost acordate 7 mentiuni pentru asociatiile de locatari si 10 mentiuni pentru camerele studentesti.

Comisia concursului, compusă din reprezentanţi ai Primăriei Municipiului Ploieşti, R.A.T.S.P., Uniunii Asociaţiilor de Proprietari, Administraţiei Domeniului Public şi Privat şi presa locală, a avut o sarcina grea, deoarece numărul blocurilor si a camerelor studentesti care au avut rezultate foarte bune a fost mare, iar departajarea lor a fost dificila.

 „Suntem placut surprinsi de implicarea tot mai mare a membrilor comunitatii locale in cadrul acestor doua concursuri cu traditie. Numarul record al participantilor de anul acesta reprezinta rezultatul unei implicari active si constante a companiei Unilever in viata comunitatilor in care ne desfasuram activitatea”, a declarat dl. Silviu Damoc, in cadrul ceremoniei de premiere. Ceremonia a avut loc in data de 8 iunie 2007, la Muzeul de Istorie.

Bucuresti, 11.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *