Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Premierele lunii noiembrie, la TV Paprika

În noiembrie, TV Paprika va difuza – în premieră pe post – două noi sezoane din emisiunile „Festinuri aristocrate” (al treilea, producție 2018) și „Martha Stewart: Lumea prăjiturilor” (al optulea, producție 2017). Telespectatorii se vor putea astfel bucura de noi rețete delicioase, venite direct din bucătăriile unor conace de renume din Irlanda, dar și din bucătăria „gospodinei Americii”.

Descoperiți mai multe detalii despre cele două noutăți ale lunii în curs, mai jos:
· „Festinuri aristocrate” (sezonul 3), din 3 noiembrie, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 14:00.

Festinuri aristocrate

Seria de 6 episoade ne invită într-o călătorie istorică, în care vom sărbători trecutul, prin magia bucatelor şi gloria artei culinare. Emisiunea este găzduită de cei mai buni trei bucătari din Irlanda: Derry Clarke, Catherine Fulvio şi Paul Flynn. În fiecare săptămână, aceștia vor vizita diferite conace renumite din țara lor şi vor recrea o masă fabuloasă pornind de la istorie. Totul începe cu o tragere la sorţi, care va hotărî rolul fiecăruia: unul va aduna ingredientele, celălalt va găti, iar al treilea va sta la masă cu moşierul.
· „Martha Stewart: Lumea prăjiturilor” (sezonul 8), din 12 noiembrie, de luni până vineri, de la ora 21:00.

Hai alături de TV Paprika în bucătăria Marthei, printre arome de scorțișoară, cacao și esență de rom, pentru a descoperi noi rețete delicioase! În acest sezon de 13 episoade, Martha gătește rețete demne de orice cafenea de lux, explorează puterea diverselor tipuri de făină, ne dă idei noi pentru un mic-dejun de nota 10 și face multe prăjituri și torturi! Fiecare episod este dat în reluare a doua zi, la 11:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *