free download 78 travel guides written by experts

Premierele lunii iulie la AXN

· Hannibal – ultimul episod luni 1 iulie de la 22:00

Trezindu-se din leșin, Will vomită o ureche de om. Testele demonstrează că este urechea lui Abigail, însă Will nu-şi aminteşte nimic. Zeller, Price si Katz îl interoghează pe Will la sediul FBI, în timp ce Jack, Alana şi Hannibal discută despre posibilele cauze ale amneziei lui Will – să fie encefalita sau este Will capabil să falsifice testele psihologice pentru a-şi ascunde caracterul de criminal în serie? Probe găsite acasă la Will îl indică drept ucigaşul Marissei Schuur, lui Nick Boyle, doctorului Sutcliff şi Georgiei Madchen – toate acestea conducând la ideea că Will este ucigaşul Copy Cat. În încercarea disperată de a demonstra că este acuzat pe nedrept, Will fuge şi îl ia pe Hannibal în Minnesota pentru a descoperi adevărul despre Abigail, în timp ce Jack face o cursa contra cronometru pentru ca nimeni să nu mai fie rănit.

· Serial nou – Common Law – sezonul 1 din 2 iulie, în fiecare marţi de la 22:00

Common Law are în centrul acţiunii doi poliţişti cu probleme. În ciuda diferenţelor dintre ei, aceştia sunt nişte detectivi foarte pricepuţi. Când lucrurile scapă de sub control, căpitanul îi obligă să meargă la terapie de cuplu pentru a-şi salva ”căsnicia de la job”. Travis Marks (Ealy) şi Wes Mitchell (Kole) sunt foarte pricepuţi la ceea ce le place să facă cel mai mult – să aplice legea –timp de 7 ani fiind desemnaţi cei mai buni detectivi din cadrul LAPD. Însă ciondăneala continuă dintre cei doi începe să aibă repercusiuni asupra muncii lor aşa că sunt trimişi la terapie de cuplu pentru a readuce scânteia in relaţie.

· Sezon nou – Calea misterelor – sezonul 2, în zilele săptămânii de la 17:10

Direct dintr-o lume marcată de supranatural, mistere şi miracole, drama aduce împreună un profesor de antropologie şi un psiholog, pentru a rezolva fenomene inexplicabile. Declan Dunn (Adrian Pasdar) este un profesor energic care după o experienţă personală la limită, devine obsedat de miracole, condus mai ales de dorinţa ştiinţifică de a confirma sau infirma existenţa acestora. Întâlnirea sa cu Peggy Fowler (Rae Dawn Chong) – o psiholoagă care devine sceptică în legătură cu miracolele după moartea tânărului ei soț, se dovedeşte a fi una plină de provocări. Cei doi lucrează împreună pentru a dezvălui necunoscutele acestei lumi şi dincolo de ea, pentru a investiga experienţele la limita dintre viaţă şi moarte, comunicarea cu spiritele şi apariţiile misterioase de orice fel.

Filmele de luni seară

În zilele de luni de la 23:00 AXN a pregatit pentru telespectatorii sai o colectie de filme de top: Joc in doi (Double Team), Scream 1 si Scream 2, Kung Fu la gramada (Kung Fu Hustle), Jackie Brown.

Filmele de week-end

In fiecare seară de vineri, fanii AXN au parte de multa acţiune: Ceata (The Fog), Prieten si dusman (The Davil’s Own), Desperation, Spion din greseala (Accidental Spy).

In serile de sambata si duminica sunt programate: Impactul I (Impact I), Oamenii viitorului (The Lost Future), Operaţiunea Mogadishu (Black Hawk Down), Impactul II (Impact II), Barbati in Negru (Men in Black), Al naibii tratament! (Anger Management), Unicul (The One), Barbati in Negru 2 (Men in Black 2), Regatul de Foc (Reign of Fire), Godzilla, Al Saselea Simt (The sixth sense).

Bucuresti, 17.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *