free download 78 travel guides written by experts

Premierele lunii ianuarie la JimJam

Noddy, protagonistul noilor desene animate de la JimJam, îi invită pe cei mici să-l însoțească în aventurile sale prin orașul Toyland. Fiecare episod este este special, plin de energie și instructiv. Copiii au ocazia să învețe să vorbească limba engleză alături de Noddy.

Din 22 ianuarie, la JimJam, vine Noddy!

PĂZEA DIN CALEA LUI NODDY

Pazea din calea lui Noddy

PREMIERA: 22 ianuarie la ora 07:14
Titlu original: Make Way for Noody
Episoade: 100 X 11′

Un puști pe nume Noddy are o mașinuță, în care călătorește prin oraș, în căutare de noi aventuri. Noddy este un băiețel din lemn și locuiește în Toyland. Deși arată ca un copil și are fricile și imaginația unui copil, în Toyland este taximetrist de meserie. Și ajunge adesea în situații dificile, din cauza faptului că este impulsiv și debordează de energie. Dar este ajutat de prieteni să rezolve orice greșeală și să scape de Goblini.

REPETAȚI CU NODDY

PREMIERA: 22 ianuarie la ora 10:19
Titlu original: Say It with Noody
Episoade: 100 X 2′

Un puști pe nume Noddy are o mașinuță, în care călătorește prin oraș, în căutare de noi aventuri. Noddy este un băiețel din lemn și locuiește în Toyland. Deși arată ca un copil și are fricile și imaginația unui copil, în Toyland este taximetrist de meserie. În serialul animat, îi învață pe cei mici să vorbească engleza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *