Shadow

Premierele lunii decembrie la National Geographic și National Geographic Wild

Premierele lunii decembrie la National Geographic

TRAFICANŢI PE AEROPORT

Chiar și în timpul pandemiei, contrabanda nu s-a oprit. După ce și-a ajustat tacticile din primele zile ale crizei COVID pentru a face față fluxului tot mai mare de narcotice care trec peste granițele terestre, Departamentul pentru Securitate Internă se întoarce în aeroporturile unde călătoriile internaționale încep să revină. Indiferent dacă narco-traficanții încearcă să se strecoare printr-un aeroport, port maritim sau vamă terestră, ofițerii vigilenți rămân în alertă pentru a opri fluxul de contrabandă ilegală.

În fiecare joi, din 22 decembrie, la 21:00

GORDON RAMSAY: CĂLĂTOR CU GUST

Gordon Ramsay cooks with his daughter Tilly.  (National Geographic/Justin Mandel)
Gordon Ramsay cooks with his daughter Tilly. (National Geographic/Justin Mandel)

Gordon se confruntă în Costa Rica cu doi foști ucenici din Marea Britanie și cu fiica lui, ca să câștige favoarea localnicilor în trei competiții culinare epice.

În fiecare miercuri, din 7 decembrie, la 20:00

AMERICA LATINĂ VĂZUTĂ DE SUS

În America Latină sunt unele dintre cele mai uimitoare peisaje din lume – de la orașe pline de viață și culoare, cu urme valoroase ale civilizațiilor trecute, până la păduri tropicale extinse, lanțuri muntoase și deșerturi care găzduiesc o uimitoare faună sălbatică. Poți alege să vezi aceste locuri mergând într-o excursie sau le poți descoperi povestea și secretele alături de noi, dintr-o perspectivă unică, cu ajutorul unei drone, de la înălțime.

În fiecare marți, din 20 decembrie, la 20:00

EUROPA VĂZUTĂ DE SUS: CRĂCIUN LA ÎNĂLȚIME

Această spectaculoasă călătorie aeriană peste Europa dezvăluie sărbătoarea Crăciunului, așa cum nu a mai fost văzută până acum. Camerele planează deasupra unui tren de lumină de pe coasta Angliei și descoperă o performanță logistică extraordinară la Poșta lui Moș Crăciun. Traversăm continentul ca să explorăm atracțiile unice care marchează sezonul festiv, de la parada monștrilor și extravaganța artificiilor alpine, până la emblematicele turme de reni din Finlanda.

În fiecare marți, din 6 decembrie, la 20:00

Premierele lunii decembrie la National Geographic Wild

În luna decembrie telespectatorii National Geographic WILD vor descoperi modul în care creaturile mari și mici îndură cel mai aspru și mai neiertător anotimp de pe planetă. Unii abia se agață de viață în aceste luni grele, în timp ce alții găsesc oportunități. În aceste programe speciale, fauna sălbatică din întreaga lume se luptă cu dinții și ghearele pentru a supraviețui sezonului de iarnă, într-un peisaj înghețat și uimitor. Printre premiere se numără: Lumile Polare cu Bertie Gregory.

În fiecare weekend, de la 15:00

DR. JOYA: DERMATOLOG VETERINAR

Dermatologul veterinar Dr. Joya analizează tot felul de cazuri! De la chisturi la tot felul de umflături, niciun caz nu este prea misterios sau bizar.

Începând de luni, 26 decembrie, la ora 19:00

JURNALUL FAMILIEI HATCHER

Această serie documentară urmărește viețile imprevizibile și amuzante ale familiei Hatcher, care conduce o fermă de lapte și un cabinet veterinar în Tennessee. Activitățile membrilor familiei se împart între îngrijirea animalelor, agricultură și familie; ei gestionează 200 de hectare de teren agricol populat de vaci, se ocupă de o clinică veterinară, un serviciu veterinar mobil și o lăptărie.

Începând de miercuri, 21 decembrie, la ora 19:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *