Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Premierele lunii decembrie, la Filmcafe

În luna decembrie, postul de televiziune Filmcafe continuă seria premierelor prin care își îmbogățește constant biblioteca de filme. Astfel, pe întreaga perioadă a lunii amintite, Filmcafe va difuza filme vechi (ca „Bătălia din Ardeni” și „Borcanul cu miere”) și producții cu vedete de renume de la Hollywood (ca Mila Kunis, Liam Neeson și Mark Wahlberg).

Mai jos, aflați mai multe detalii despre câteva dintre premierele acestei luni, la Filmcafe:
· „Dragoste la persoana a treia” (2013), 5 decembrie, de la ora 13:00. O comedie romantică în a cărei distribuție se regăsesc Liam Neeson, Mila Kunis, Adrien Brody, James Franco și Kim Basinger. Pelicula spune trei povești de dragoste, din Paris, New York și Roma.
· „La viteză maximă” (2001), 5 decembrie, de la ora 19:50. Sylvester Stallone și-a dorit să scrie un film despre Formula 1, dar secretomania din domeniu l-a făcut să se reorienteze și așa a luat naștere acest film despre Champ Car World Series, tânărul Jimmy Bly (Kip Pardue) și mentorul lui (Stallone).
· „Întâmplarea” (2008), 7 decembrie, de la ora 20:20. Al optulea film regizat de M. Night Shyamalan este povestea unui cuplu (Zooey Deschanel și Mark Wahlberg) care încearcă să supraviețuiască unei apocalipse naturale.

Intamplarea
Intamplarea

· „Bătălia din Ardeni” (1966), 10 decembrie, de la ora 19:00. Pelicula este o poveste clasică, de 4 stele, cu Henry Fonda în rol principal. Acesta este Lt. Col. Kiley, singurul ofițer aliat care nu este convins că, în decembrie 1944, forțele germane din Belgia sunt pe cale să se retragă.
· „Secrete din trecut” (2008), 11 decembrie, de la ora 11:35. Inspirat de piesa de teatru a lui Noël Coward, scenariul a inspirat un film de Alfred Hitchcock. În noua adaptare, fac echipă Jessica Biel, Ben Barnes, Colin Firth și Kristin Scott Thomas – care au cântat parțial/total melodiile din povestea plasată în anii ’30.
· „Borcanul cu miere” (1967), 17 decembrie, de la ora 08:20. Bogatul Cecil Fox (Rex Harrison) își cheamă trei foste iubite la Veneția, prefăcându-se că este pe moarte. Dar când una dintre ele este omorâtă, poliția își face apariția și își bagă nasul în toată afacerea. Comedia este regizată de Joseph L. Mankiewicz („Totul despre Eva”).
· „Ashby” (2015), 18 decembrie, de la ora 11:20. Drama cu Mickey Rourke e povestea unui licean tocilar (Nat Wolff) care se împrietenește cu vecinul lui (Rourke), un fost membru CIA, acum pe moarte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *