free download 78 travel guides written by experts

Premiere TVR la meciul Romania-Franta din cadrul Euro 2008

Meciul echipei de fotbal a României cu selecţionata Franţei marchează o premieră: prima transmisie de la Euro 2008 pe canalul experimental TVR HD. Telespectatorii care deţin echipamentele necesare pot recepţiona TVR HD atât prin satelit, în pachetul actual al TVR, cu ajutorul cartelei VIACCESS 2.6 (detalii pe site-ul www.tvr.ro), cât şi terestru, în zona Bucureştiului, în aria de acoperire a emiţătorului DVB-T, canalul 54, frecvenţa 738 Mhz. TVR va transmite în sistem High Definition partidele României la Campionatul European de Fotbal 2008 şi fazele finale ale competiţiei, în total zece meciuri. Televiziunea Română va oferi telespectatorilor mai multe premiere cu ocazia primului meci disputat de naţionala ţării noastre în cadrul Euro 2008, împotriva echipei Franţei. TVR 1 transmite luni, 9 iunie, de la ora 18.00, prima ediţie a emisiunii Hai România!, care este realizată din studioul amplasat pe stadionul Letzigrund, din Zurich, şi prezentată de Vlad Enăchescu. Partida România-Franţa va fi comentată de Vlad Enăchescu şi Emil Grădinescu şi transmisă în direct de la ora 19.00.

În premieră pentru România, TVR va avea o cameră de filmat la cabina comentatorilor, de unde se vor face intervenţii în direct înaintea şi în pauza meciurilor României. Tot în premieră, televiziunea publică va beneficia de „VIP position” la meciurile naţionalei noastre, lângă oficialii români şi străini, pentru a oferi telespectatorilor informaţii şi comentarii din acea zonă. De asemenea, Televiziunea Română va avea un studio în zona vestiarelor, de unde reporterii TVR vor lua interviuri jucătorilor noştri.

După meci, TVR 1 rămâne în atmosfera fierbinte de la Euro 2008. Emisiunea Euro Staruri, difuzată de la ora 21.00, va oferi informaţii de pe teren şi analize ale meciului. Moderatorii Radu Naum, Tudor Furdui şi Vlad Enăchescu vor beneficia de ajutorul invitaţilor specialişti în domeniu.

Bucuresti, 09.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *