Shadow

Premiere la Tv Paprika

La Tv Paprika, în luna februarie, vom descoperi minunatele preparate culinare ale bucătăriei din sudul Italiei alături de Michela. Începând din 3 februarie, de la ora 21:30, la Tv Paprika, un adevărat duel gastronomic în noul sezon „Bucătarul cel bun și bucătarul cel rău”.

Urmărind emisiunile de la Tv Paprika, învăţm cum putem folosi şi combina ingredientele potrivite pentru ca mâncarea să fie sănătoasă și gustoasă.

Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău

Sezonul 5- Episoade noi

Premiera: 03 Februarie, ora 21:30


Bucătarul şef Adrian Richardson şi nutriţionistul Zoe Bingley-Pullin aduc pe micile ecrane un adevărat duel gastronomic prin diferitele stiluri de gătit.

Fanatismul lui Adrian pentru minuni culinare extrem de îngăduitoare cu talia şi carne se combină cu pasiunea lui Zoe pentru mâncarea sănătoasă şi cunoştinţele ei vaste despre alimentele cu efect terapeutic, pentru ca la sfârşit, telespectatorii să se afle în faţa unei adevărate provocări când trebuie să decidă pentru ce să opteze.

Emisiunea prezintă ingrediente, reţete, bucătării irezistibile şi teme gastronomice care vor oferi inspiraţie pentru bucătarii de acasă, în timp ce îi încurajează pe telespectatori să menţină echilibrul sănătos în regimul lor alimentar.

Reţete toscane cu Michela

Premiera: 04 Februarie, ora 17:30


Prin intermediul Michelei, ni se oferă o privire în viaţa aglomerată a pieţelor şi standurilor populare de street food din sudul Italiei, putem face cunoştinţă cu producătorii tradiţionali şi putem vizita adevăratele restaurante mici (trattoria) italiene aflate în proprietate familială. Fata talentată şi plină de viaţă, care provine din nordul Italiei, trăieşte nenumărate surprize culinare în aventura ei din sudul Italiei, iar inspiraţia o va însoţi şi în propria bucătărie.

În fiecare episod, Michela prezintă diferite ingrediente şi reţete şi ne arată diferitele modalităţi de a consuma bucatele, iar ingredientele le şi gustă. După acestea, experienţa gastronomică va continua în bucătăria ei cu prepararea excelentelor mâncăruri italieneşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *