free download 78 travel guides written by experts

Premiere filme – martie 2011

ALICE IN WONDERLAND
Alice în Ţara Minunilor
6, 15, 18, 19, 28

Fantastic, SUA, 2010
R: Tim Burton
D: Johnny Depp, Mia Wasikowska, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Crispin Glover

Alice are 19 ani şi se află la o petrecere unde descoperă că urmează să fie cerută în căsătorie de un bărbat bogat. Fata fuge şi, prin vizuina Iepurelui Alb, cade în Ţara Minunilor, un loc pe care ştie că l-a vizitat cu ani în urmă, doar că nu-şi mai aduce deloc aminte de el. Iepurele Alb îi spune că s-a întors după ea, pentru că e singura în stare să-l ucidă pe Jabberwock, monstrul care apără regatul Reginei de Inimă-roşie. Va reuşi Alice să salveze Ţara Minunilor şi să se întoarcă în lumea reală?

După Edward Maini-de-foarfece, Charlie şi Fabrica de Ciocolată, Legenda călăreţului fără cap sau Sweeney Todd, regizorul Tim Burton si Johnny Depp fac din nou echipă într-una din cele mai excentrice producţii Disney, Alice în Ţara Minunilor. Interpretarea unică a poveştii, venită de la vizionarul Burton, distribuţia impresionantă, creaturile fabuloase şi efectele digitale incredibile sunt motive de extaz cinefil.

Inspirat din volumele "Aventurile lui Alice în Ţara Minunilor" şi "Aventuri în Ţara Oglinzii" ale lui Lewis Caroll, filmul demontează tot ceea ce ştiam – sau credeam că ştim – despre cunoscuta poveste, pentru a o recrea pe cât de excentric, pe atât de captivant.

ANGELES S.A. (AKA. ANGELS, INC.)
Îngeri S.R.L.
2, 26, 29

Comedie, Spania, 2007
R: Eduard Bosch
D: María Isabel, Pablo Carbonell, Silvia Marsó, Anabel Alonso, Dario Paso

Carlos, un tată fericit, se pregăteşte pentru o excurise de afaceri în China, unde intenţionează să stea pentru patru luni. Nu are nicio idee că nu se va mai întoarce niciodată. În Paradis, află că fiicei sale de 12 ani, Maria Isabel, nu i s-a repartizat un înger păzitor la naştere. Pierderea tatălui a însemnat pentru ea şi pierderea singurului ei protector. Pentru că nu doreşte să asiste din ceruri, neputincios, la suferinţa fiicei sale, Carlos decide să acţioneze. În ciuda unui început sumbru, Angels Inc. e o comedie nebună şi colorată cu melodii cântate de superstarul Maria Isabel, aflat la un strălucitor debut în cinema.

ASTRO BOY
Astro Boy
5, 8, 26

Animaţie, Hong Kong, 2009
R: David Bowers
D: Kristen Bell

În Metro City, într-un oraş din viitor, omul de ştiinţă Tenma (vocea lui Nicolas Cage) creează un robot cu puteri supranaturale. După pierderea prematură a propriului fiu, robotul Astro Boy devine un înlocuitor al acestuia, bătrânul împrumutându-i cât mai multe trăsături umane. Însă, deşi Astro Boy este superdotat cu puteri fantastice: forţă, viteză incredibilă, posibilitatea de a zbura, vedere X-Ray, are mai presus de toate şi propria personalitate. Incapabil să îndeplinească asteparile exagerat de mari ale savantului său tată, Astro Boy hotărăşte să plece într-o călătorie iniţiatică pentru a se descoperi pe sine şi a fi acceptat şi iubit aşa cum este. Devenit un Super Erou acesta îşi dă seama că a fost proiectat să salveze lumea, întorcăndu-se în oraşul său natal pentru a-l salva, dar şi pentru a se împăca cu propriul tată. Astro Boy este un film din care nu vor lipsi aventurile palpitante, scenele bine construite de animaţie sau umorul.

HE’S JUST NOT THAT INTO YOU
Despre bărbaţi şi nu numai…
5, 29, 30

Comedie, SUA, 2009
R: Ken Kwapis
D: Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Jennifer Connelly, Kevin Connolly

O privire din mai multe unghiuri asupra relațiilor din zilele noastre şi a ceea ce se poate întâmpla atunci când cei implicați nu înțeleg problemele celuilalt, ale sexului opus.

Adaptarea romanului de succes He’s Just Not That Into You (o carte semnată de Greg Behrendt şi Liz Tuccillo) este realizată de Ken Kwapis și are în centrul său mai mulți indivizi din Baltimore. Gigi (Ginnifer Goodwin) este o tânără care încercă să înțeleagă semnalele amestecate pe care la primește de la omul cu care se întâlnește. Alături de ea în acest demers este proprietarul unui bar (Justin Long), cel care face el însuși eforturi în a desluși limbajul nescris şi foarte complicat al întâlnirilor amoroase. Colega lui Gigi, Janine (Jennifer Connelly), este foarte implicată într-un proiect de redecorare împreună cu soțul ei, Ben (Bradley Cooper), fără să știe că partenerul ei are o relație extraconjugală cu Anna (Scarlett Johansson), o femeie atrăgătoare care încearcă să-și clădească o carieră de succes în muzică. O altă prietenă de-a lui Gigi este Beth (Jennifer Aniston), care trăiește o poveste foarte frumoasă cu Neil (Ben Affleck), dar norii par să se strângă amenințător și deasupra lor, deoarece bărbatul nu pare a avea vreun gând să se căsătorească.

JACKASS: THE MOVIE
Jackass: Filmul

3, 4, 14, 15, 23, 24
Comedie, SUA, 2009
R: Jeff Tremaine
D: Johnny Knoxville, Bam Margera, Chris Pontius, Steve-O , Ryan Dunn

Johnny Knoxville şi echipa sa de masochişti mari iubitori de distracţie îşi transpun gagurile pe mariele ecran în această adaptare a popularei şi foarte controversatei emisiunii MTV, Jackass.

O echipă de tineri dispuşi să facă totul pentru a fi scandaloşi, performează o varietate casadorii stranii, dureroase şi, de cele mai multe ori umilitoare pentru amuzamentul celor din jur sau al lor propriu. Câteva exemple: se tăvălesc de-a lungul a zeci de capcane de şoareci cu un machiaj adecvat de rozătoare, se rostogolesc de-a lungul pistei de bowling cu skateboard-urile, se întrec în maşini de golf de-a lungul unei piste dezafectate, îşi fac găuri în piele cu perforatorul de hârtie, construiesc bulgări de zăpadă amestecaţi cu urină, se atârnă de frânghii deasupra unor crocodili vii, vând desfundătoare de WC-uri într-un magazin de hardware, terifiiază pietonii japonezi îmbrăcaţi în costume panda şi câte şi mai câte idioţenii hilare. Johnny Knoxville, creatorul şi starul emisiunii, este conducătorul această gaşti debile din care mai fac parte guest-star-urile Henry Rollins, Tony Hawk şi Spike Jonze.

LAURAS STERN UND DER GEHEIMNISVOLLE DRACHE NIAN
Steaua Laurei şi misteriosul dragon Nian

Animaţie, Germania, 2009
4, 20
R: Piet De Rycker, Thilo Rothkirch

Povestea magică a început atunci când Laura, o fetiţa de 7 ani, s-a împrietenit cu o micuţă stea cazătoare care a aterizat pe trotuarul din faţa casei ei. Pentru că steluţa şi-a rupt un picior, Laura a ajuta-o să se vindece. Acum, povestea Laurei şi a iubitei sale stele continuă, pentru că perechea călătoreşte spre exotică şi îndepărtata China şi întâlnesc un dragon misterios pe nume Nian.

NAKED GUN 33 1/3: THE FINAL INSULT
Un poliţist cu explozie întârziată 33 1/3

11, 26, 27
Comedie, SUA, 1994
R: Peter Segal
D: Leslie Nielsen, Priscilla Presley, George Kennedy, O.J. Simpson, Fred Ward

După isteria provocată de The Naked Gun: From the Files of Police Squad! (1988) şi Naked Gun: The Smell of Fear (1991), poliţistul Frank Drebin a crezut că poate sta liniştit la pensie, dar iată că a fost convins să mai îndeplinească o misiune: să intre o vreme la închisoare pentru a afla cu ce gânduri ucigaşe a evadat temutul terorist Rocco. În stilul deja cunoscut, care, fără îndoială, a înscris seria Naked Gun în analele comediei, Frank va încerca să scape de o catastrofă – ceremonia decernarii premiilor Oscar – după formula proprie: un dezastru se previne provocând un alt dezastru.

ROCKNROLLA
RocknRolla
5, 6, 26

Acţiune, SUA, 2008
R: Guy Ritchie
D: Gerard Butler, Tom Wilkinson, Thandie Newton, Mark Strong, Idris Elba

“RocknRolla” este o poveste din Londra despre sex, huligani și rock ‘n roll.

O peliculă din care nu lipsesc umorul şi acțiunea și în care îl veți recunoaște pe Guy Ritchie, cel care a regizat, printre altele, Lock, Stock and Two Smoking Barrels și Snatch.

Acțiunea peliculei are loc în zilele noastre, în capitala Marii Britanii, unde afacerile imobiliare au devenit mai importante decât traficul de droguri, iar delincvenții cu bani sunt cei mai entuziaști anteprenori. Astfel, în clipa în care un mafiot rus pune la cale o înșelătorie imobiliară, toți dubioșii din Londra vor să pună mâna pe acțiuni. Din acest moment, lăcomia devine limbajul universal, iar Lenny Cole (Tom Wilkinson), unul dintre șefii crimei, inteligentul One Two (Gerard Butler), Stella (Thandie Newton) și imprevizibilul Johnny Quid (Toby Kebbell), par să comunice fluent folosindu-l. Din clipa în care gloanțele încep să zboare, abia numai după ce fumul armelor de foc se va fi ridicat, vom afla cine este cel care a scăpat cu viață și cine a câștigat lozul cel mare.

THE HANGOVER
Marea mahmureală
6, 7, 16, 17, 28, 29

Comedie, SUA, 2009
R: Todd Phillips
D: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Heather Graham, Justin Bartha

Cu două zile înainte de nuntă, Doug şi trei prieteni de-ai lui merg până la Las Vegas pentru o binemeritată petrecere a burlacilor. După o noapte de pomină, din care nu-şi mai aduc aminte nimic, prietenii găsesc în baie un tigru, iar în şifonier un bebeluş de şase luni! Cu un Doug dat dispărut, cei trei vor fi nevoiţi să reia traseul din noaptea trecută pentru a-şi da seama ce s-a întâmplat şi pentru a-l face pe mire să ajungă la timp la nuntă. Comedia-şoc a anului 2009, o combinaţie originală, irepetabilă şi scandaloasă de Memento şi Petrecerea burlacilor. Mahumureala n-a fost niciodată mai amuzantă.

THE NAKED GUN 2 1/2: THE SMELL OF FEAR
Un poliţist cu explozie întârziată 2 1/2
10, 25, 26

Comedie, SUA, 1991
R: David Zucker
D: Leslie Nielsen, Priscilla Presley, Ricardo Montalban, George Kennedy, O.J. Simpson

In seara de Crăciun, Leslie Nielsen face senzaţie în rolul cunoscutului detectiv Drebin, care revine pentru a salva din nou lumea în comedia Un politist cu explozie intarziata 2 ½. Un om de ştiinţă renumit (Dr. Mainheimer) este pe punctul de a publica un raport despre rezervele de energie ale viitorului. Deoarece lucrurile nu stau tocmai bine pentru furnizorii tradiţionali de petrol, carbune şi energie nucleară, acestia il răpesc pe Mainheimer şi îi inlocuiesc raportul acestuia cu unul mult mai favorabil pentru afacerile lor.

Drebin este insarcinat să îl găsească şi să îl salveze pe Mainheimer, ajutat fiind de secretara acestuia, Jane, o mai veche iubire a locotenentului nostru buclucaş.

THE NAKED GUN: FROM THE FILES OF POLICE SQUAD!
Un poliţist cu explozie întârziată
5, 24, 25

Comedie, SUA, 1988
R: David Zucker
D: Leslie Nielsen, Priscilla Presley, Ricardo Montalban, George Kennedy, O.J. Simpson

Locotenentul Drebin (Leslie Nielsen) este un tip total incompetent, dar care, prin cine ştie ce minune, reuşeşte întotdeauna să încurce atât de tare planurile răufăcătorilor, încât aceştia ajung mereu în spatele gratiilor.

În timpul vizitei oficiale pe care Regina Elisabeta a II-a o face în Statelor Unite, viaţa acesteia este pusă în pericol de Vincent Ludwig, un criminal notoriu care intenţionează să o asasineze prin intermediul unui jucător de baseball căruia i-a fost spălat creierul.

Locotenetul Drebin este însărcinat să impiedice asasinatul şi să îl aresteze pe criminal.

Premere seriale – martie 2011

“Plictisit de moarte”

BORED TO DEATH II. EP. 10 – MAKE IT QUICK, FITZGERALD!
Plictisit de moarte II Ep. 2 – Detectivul
6, 9

Jonathan este angajat de către Richard Antrem pentru a o urmări pe soția sa, Priscilla, care este, de asemenea, și fost soție a lui George. Richard își suspectează soția de infidelitate. Nesiguranța din viața sentimentală a lui Jonathan iese din nou la iveală, după ce Stella îi spune că ea încă îl mai iubește pe cel de care s-a îndrăgostit prima dată. George află că de acum are un nou medic urolog.

BORED TO DEATH II. EP. 11 – THE GOWANUS CANAL HAS GONORRHEA!
Plictisit de moarte II Ep. 3 – Răpirea
13, 16

George este destul de îngrijorat după ce află niște vești de la noul său medic urolog. O zi destul de proastă pentru Jonathan devine și mai rea după ce acesta este răpit, iar cei care au făcut asta cer recompensă pentru a-l elibera.

BORED TO DEATH II. EP. 12 – I’VE BEEN LIVING LIKE A DEMENTED GOD!
Plictisit de moarte II Ep. 4 – Ediţia princeps
20, 23

Jonathan este angajat de către un profesor, iar misiunea sa nu este deloc una ușoară. George găsește un alibi pentru a explica de ce rezultatul la testul de urină a ieșit pozitiv.

BORED TO DEATH II. EP. 13 – FORTY-TWO DOWN!
Plictisit de moarte II Ep. 5 – Adaptarea
27, 30

Jonathan încercă să repare relația dintre un poet care își câștigă existența fiind șofer de limuzină și soția acestuia. Ray are o întâlnire cu Kevin Bacon.

“Anturaj”

ENTOURAGE VII. EP. 81 – DRAMEDY
Anturaj VII Ep. 3 – Comedia
6, 9

Eric și Phil Yagota încearcă să îl convingă pe Drama să colaboreze la un sitcom. Turtle are parte de un nou partener.

ENTOURAGE VII. EP. 82 – TEQUILA SUNRISE
Anturaj VII Ep. 4 – Tequila Sunrise
13, 16

După ce are o întâlnire dezastruoasă cu John Stamos, Drama îi cere sfatul lui Bob Saget pentru a afla cum poate remedia situația. Turtle este foarte sceptic atunci când Alex vine cu o nouă propunere. Eric și Scott sunt preocupați de cariera lui Vince și de noua lor afacere.

ENTOURAGE VII. EP. 83 – BOTTOMS UP
Anturaj VII Ep. 5 – Până la fund
20, 23

Ari încearcă să se pună la adăpost de planurile lui Lizzie. Vince se întâlnește cu vedeta porno Sasha Grey și i-o prezintă pe aceasta lui Stan Lee.

ENTOURAGE VII. EP. 84 – HAIR
Anturaj VII Ep. 6 – Părul
27, 30

Ari are discuții aprinse cu Amanda Daniels în ceea ce privește situația în care se află Lizzie Grant. Billy Walsh face o ofertă de pace către E și Drama.

“Jimmy și Hope”

RAISING HOPE EP. 05 – HAPPY HALLOWEEN
Jimmy şi Hope Ep. 5 – Halloween fericit!
6

Iubitul Sabrinei nu poate ajunge la petrecerea de Halloween, așa că Jimmy se oferă să poarte costumul acestuia și să meargă în locul lui. Mama lui Hope iese din închisoare, iar Jimmy trebuie să decidă dacă o va lăsa sau nu pe Hope să o vadă.

RAISING HOPE EP. 08 – FAMILY SECRETS
Jimmy şi Hope Ep. 6 – Secrete de familie
13

Jimmy trebuie să se hotărască dacă va păstra sau nu lucrurile care îi aparținuseră mamei lui Hope. Virginia este de părere că cel mai bine este ca, în astfel de situații, micuții să fie protejați. Din acest moment, în inima lui Jimmy încolțește bănuiala că părinții săi ascund ceva de el.

RAISING HOPE EP. 07 – THE SNIFFLES
Jimmy şi Hope Ep. 7 – Răceala
20

Virginia intră în panică în momentul în care Hope răcește. Motivul ei de îngrijorare este acela că familia nu are asigurare de sănătate. În clipa în care realizează că fără asigurare nu își poate permite să o ducă pe Hope la un medic, Jimmy își ia un al doilea job.

RAISING HOPE EP. 08 – BLUE DOTS
Jimmy şi Hope Ep. 8 – Puncte albastre
27

Hope începe să imite câinii, iar asta îl aduce pe Jimmy în situația de a face ceva modificări.

“A treia planetă de la Soare”

După ce sunt de acord să ia înfățișare umană, cei din echipa de extratereștri își găsesc și un nume: familia Solomon. Treptat, ei încep să experimenteze și emoțiile specifice oamenilor. În ciuda dificultăților, Solomonii încearcă să se adapteze noilor lor înfățișări. În mod cert, misiunea de spionaj pe planeta Pământ nu va fi una ușoară, însă informațile vor ajunge la cei de pe planeta de pa care ei descinseseră. "High Commander" Dick Solomon (John Lithgow) reușește să își găsească un job la colegiul Pendleton, iar aici se îndrăgostește de colega lui, Mary Albright (Jane Curtin), care nu știe nimic despre statutul de extraterstru al acestuia. Tommy Solomon (Joseph Gordon-Levitt), geniul trupei, este un extraterestru de vârstă mijlocie prins în capcana unui trup de adolescent și din această cauză are parte de tot felul de întâmplări nostime. Cunoscându-i pe cei din familia Solomon îi veți întâlni și pe Sally (Kristen Johnson) și Harry (French Stewart). Urmărind serialul, veți afla despre absurditatea comportamentului uman și a societății din perpectiva unora care nu au nimic în comun cu noi.

3RD ROCK FROM THE SUN EP. 001 – BRAINS AND EGGS
A treia planetă de la Soare Ep. 1
7, 12

3RD ROCK FROM THE SUN EP. 002 – POST NASAL DICK
A treia planetă de la Soare Ep. 2
7, 12

3RD ROCK FROM THE SUN EP. 003 – DICK’S FIRST BIRTHDAY
A treia planetă de la Soare Ep. 3
8, 12

3RD ROCK FROM THE SUN EP. 004 – DICK IS FROM MARS, SALLY IS FROM VENUS
A treia planetă de la Soare Ep. 4
8, 12

3RD ROCK FROM THE SUN EP. 005 – DICK, SMOKER
A treia planetă de la Soare Ep. 5
9, 12

3RD ROCK FROM THE SUN EP. 006 – GREEN-EYED DICK
A treia planetă de la Soare Ep. 6
9, 13

3RD ROCK FROM THE SUN EP. 007 – LONELY DICK
A treia planetă de la Soare Ep. 7
10, 13

3RD ROCK FROM THE SUN EP. 008 – BODY & SOUL & DICK
A treia planetă de la Soare Ep. 8
10, 13

3RD ROCK FROM THE SUN EP. 009 – AB-DICK-TED
A treia planetă de la Soare Ep. 9
11, 13

3RD ROCK FROM THE SUN EP. 010 – TRUTH OR DICK
A treia planetă de la Soare Ep. 10
11, 13
3RD ROCK FROM THE SUN EP. 011 – THE ART OF DICK
A treia planetă de la Soare Ep. 11
14, 19

3RD ROCK FROM THE SUN EP. 012 – FROZEN DICK
A treia planetă de la Soare Ep. 12
14, 19

3RD ROCK FROM THE SUN EP. 013 – ANGRY DICK
A treia planetă de la Soare Ep. 13
15, 19

3RD ROCK FROM THE SUN EP. 014 – THE DICKS THEY ARE A-CHANGIN’
A treia planetă de la Soare Ep. 14
15, 19

3RD ROCK FROM THE SUN EP. 015 – I ENJOY BEING A DICK
A treia planetă de la Soare Ep. 15
16, 19

3RD ROCK FROM THE SUN EP. 016 – DICK LIKE ME
A treia planetă de la Soare Ep. 16
16, 20

3RD ROCK FROM THE SUN EP. 017 – ASSAULT WITH A DEADLY DICK
A treia planetă de la Soare Ep. 17
17, 20

3RD ROCK FROM THE SUN EP. 018 – FATHER KNOWS DICK
A treia planetă de la Soare Ep. 18
17, 20

3RD ROCK FROM THE SUN EP. 019 – SELFISH DICK
A treia planetă de la Soare Ep. 19
18, 20

3RD ROCK FROM THE SUN EP. 020 – SEE DICK RUN
A treia planetă de la Soare Ep. 20
18, 20

3RD ROCK FROM THE SUN II. EP. 021 – SEE DICK CONTINUE TO RUN
A treia planetă de la Soare II Ep. 1
21, 26

3RD ROCK FROM THE SUN II. EP. 022 – SEE DICK CONTINUE TO RUN, CONTINUED
A treia planetă de la Soare II Ep. 2
21, 26

3RD ROCK FROM THE SUN II. EP. 023 – HOTEL DICK
A treia planetă de la Soare II Ep. 3
22, 26

3RD ROCK FROM THE SUN II. EP. 024 – BIG ANGRY VIRGIN FROM OUTER SPACE
A treia planetă de la Soare II Ep. 4
22, 26

3RD ROCK FROM THE SUN II. EP. 025 – MUCH ADO ABOUT DICK
A treia planetă de la Soare II Ep. 5
23, 26

3RD ROCK FROM THE SUN II. EP. 026 – DICK THE VOTE
A treia planetă de la Soare II Ep. 6
23, 27

3RD ROCK FROM THE SUN II. EP. 027 – FOURTH AND DICK
A treia planetă de la Soare II Ep. 7
24, 27

3RD ROCK FROM THE SUN II. EP. 028 – WORLD’S GREATEST DICK
A treia planetă de la Soare II Ep. 8
24, 27

3RD ROCK FROM THE SUN II. EP. 029 – MY MOTHER THE ALIEN
A treia planetă de la Soare II Ep. 9
25, 27

3RD ROCK FROM THE SUN II. EP. 030 – GOBBLE, GOBBLE, DICK, DICK
A treia planetă de la Soare II Ep. 10
25, 27

3RD ROCK FROM THE SUN II. EP. 031 – DICK JOKES
A treia planetă de la Soare II Ep. 11
28

3RD ROCK FROM THE SUN II. EP. 032 – JOLLY OLD ST. DICK
A treia planetă de la Soare II Ep. 12
28

3RD ROCK FROM THE SUN II. EP. 033 – PROUD DICK
A treia planetă de la Soare II Ep. 13
29

3RD ROCK FROM THE SUN II. EP. 034 – ROMEO & JULIET & DICK
A treia planetă de la Soare II Ep. 14
29

3RD ROCK FROM THE SUN II. EP. 035 – GUILTY AS DICK
A treia planetă de la Soare II Ep. 15
30

3RD ROCK FROM THE SUN II. EP. 036 – DICK ON ONE KNEE
A treia planetă de la Soare II Ep. 16
30

3RD ROCK FROM THE SUN II. EP. 037 – SAME OLD SONG AND DICK
A treia planetă de la Soare II Ep. 17
31

3RD ROCK FROM THE SUN II. EP. 038 – I BRAKE FOR DICK
A treia planetă de la Soare II Ep. 18
31

“Mai bine cu tine”

“Mai bine cu tine” explorează dinamica dintr-o familie cu trei cupluri foarte diferite: Una în care cei doi nu sunt căsătoriți, dar au o relație fericită de mult timp, a doua în care protagoniștii decid să își pună pirostriile după foarte puțin timp, iar cea de-a treia în care cei doi sunt căsătoriți de 35 de ani.

Maddie și Ben sunt împreună de nouă ani. Amândoi sunt preocupați de carieră, Maddie fiind avocat, iar Ben manager al unui hotel. Deși se iubesc foarte mult, cei doi nu au simțit niciodată nevoia să facă un pas mai departe în relația lor și să se căsătorească. Eroii poveștii sunt doi oameni care se cunosc foarte bine unul pe celălalt, iar relația lor este una bazată pe afecțiune. După ce și-au analizat relația, cei doi au ajuns la concluzia că sunt foarte fericiți cu alegerea pe care au făcut-o împreună. Toate sunt bune și frumoase până când sora mai mică a lui Maddie se logodește.

BETTER WITH YOU EP. 01 – PILOT
Mai bine cu tine Ep. 1
1, 3

BETTER WITH YOU EP. 02 – BETTER WITH FIREHOUSE
Mai bine cu tine Ep. 2
2, 3

BETTER WITH YOU EP. 03 – BETTER WITH BEN
Mai bine cu tine Ep. 3
7, 10

BETTER WITH YOU EP. 04 – BETTER WITH FIGHTING
Mai bine cu tine Ep. 4
8, 10

BETTER WITH YOU EP. 05 – BETTER WITH LITTLE BUDDY
Mai bine cu tine Ep. 5
9, 10

BETTER WITH YOU EP. 06 – BETTER WITH HALLOWEEN
Mai bine cu tine Ep. 6
14, 17

BETTER WITH YOU EP. 07 – BETTER WITH ROAD JOEL
Mai bine cu tine Ep. 7
15, 17

BETTER WITH YOU EP. 08 – BETTER WITH FLIRTING
Mai bine cu tine Ep. 8
16, 17

BETTER WITH YOU EP. 09 – BETTER WITH THANKSGIVING
Mai bine cu tine Ep. 9
21, 24

BETTER WITH YOU EP. 10 – BETTER WITH CHRISTMAS CRAP
Mai bine cu tine Ep. 10
22, 24

BETTER WITH YOU EP. 11
Mai bine cu tine Ep. 11
23, 24

BETTER WITH YOU EP. 12
Mai bine cu tine Ep. 12
28, 31

“Cybill”

Eroina acestui serial este Cybill Sheridan (Cybill Shepherd), o actriță căreia viața i-a dat de toate: două fiice dușmănoase, Rachel (Dedee Pfeiffer) și Zoey (Alicia Witt), doi foști soți lipicioși (Tom Wopat și Alan Rosenberg), o prietenă care duce o viață scandaloasă, Maryanne (Christine Baranski), un viitor incert și o casă pe dealurile Los Angelesului, chiar în zonă de eroziune. Totuși, cu mult umor și determinare, Cybill înfruntă orice nouă provocare. Toate aceste “bucurii” și motive de “împlinire” devin mărunte prin comparație cu realitatea care îi amintește în fiecare zi că viața după patruzeci de ani nu este altceva decât un amurg nesfârșit, un declin continuu. Cu toate astea, Cybill, la cei patruzeci și ceva de ani încearcă să se mențină în această industrie obsedată de tinerețe.

CYBILL IV. EP. 83 – DREAM DATE
Cybill IV Ep. 20
1, 5

CYBILL IV. EP. 84 – FAREWELL, MY SWEET
Cybill IV Ep. 21
1, 5

CYBILL IV. EP. 85 – DON GIANNI
Cybill IV Ep. 22
2, 6

CYBILL IV. EP. 86 – CYBILL IN THE MORNING
Cybill IV Ep. 23
2, 6

CYBILL IV. EP. 87 – KA-BOOM
Cybill IV Ep. 24
3, 6

“Funny or Die”

Având la bază popularul website, FunnyOrDie.com, acest serial HBO este unul cum nu ați mai văzut. Este vorba despre un show de o jumătate de oră care are drept target un public adult cu vârste între 18 și 34 de ani, un serial care reflectă sensibilitatea depravată a celor mai amuzante și bolnave minți de astăzi.

FUNNY OR DIE PRESENTS EP. 01
Funny or Die prezintă Ep. 1
1, 10

FUNNY OR DIE PRESENTS EP. 02
Funny or Die prezintă Ep. 2
2, 10

FUNNY OR DIE PRESENTS EP. 03
Funny or Die prezintă Ep. 3
7, 10

FUNNY OR DIE PRESENTS EP. 04
Funny or Die prezintă Ep. 4
8, 17

FUNNY OR DIE PRESENTS EP. 05
Funny or Die prezintă Ep. 5
9, 17

FUNNY OR DIE PRESENTS EP. 06
Funny or Die prezintă Ep. 6
14, 17

FUNNY OR DIE PRESENTS EP. 07
Funny or Die prezintă Ep. 7
15, 24

FUNNY OR DIE PRESENTS EP. 08
Funny or Die prezintă Ep. 8
16, 24

FUNNY OR DIE PRESENTS EP. 09
Funny or Die prezintă Ep. 9
21, 24

FUNNY OR DIE PRESENTS EP. 10
Funny or Die prezintă Ep. 10
22, 31

FUNNY OR DIE PRESENTS EP. 11
Funny or Die prezintă Ep. 11
23, 31

FUNNY OR DIE PRESENTS EP. 12
Funny or Die prezintă Ep. 12
28, 31

“Grounded for Life”

Eroii serialului sunt Sean (Donal Logue) și Claudia Finnerty (Megyn Price), un cuplu catolic irlandez de treizeci și ceva de ani. Cei doi trăiesc în New York împreună cu Lily (Lynsey Bartilson), Henry (Jake Burbage) și Jimmy (Griffin Frazen), cei trei copii ai lor. Ei încep să aibă probelme din cauza lui Eddie, fratele lui Sean (Kevin Corrigan), care are conexiuni în tot orașul. În aceeași casă mai locuiește și Walt (Richard Riehle), tatăl lui Sean, un bărbat care deseori pune paie pe foc. Aventurile se țin lanț în casa acestora și, pentru că Sean și Claudia erau ei înșiși niște copii când s-au căsătorit și au avut copii, ei sunt acum, într-un fel, “Consemnați pe viață”.

GROUNDED FOR LIFE III. EP. 42 – JUST LIKE A WOMAN
Consemnaţi pe viaţă Ep. 42
1, 2, 4

GROUNDED FOR LIFE III. EP. 43 – HENRY’S BEEN WORKING FOR THE DRUG SQUAD
Consemnaţi pe viaţă Ep. 43
2, 3, 4

GROUNDED FOR LIFE III. EP. 44 – CUTS LIKE A KNIFE
Consemnaţi pe viaţă Ep. 44
3, 4

GROUNDED FOR LIFE III. EP. 45 – WHO ARE YOU?
Consemnaţi pe viaţă Ep. 45
4, 7

GROUNDED FOR LIFE III. EP. 46 – WELCOME TO THE WORKING WEEK
Consemnaţi pe viaţă Ep. 46
7, 8, 11

GROUNDED FOR LIFE III. EP. 47 – CLAUDIA IN DISGUISE (WITH GLASSES)
Consemnaţi pe viaţă Ep. 47
8, 9, 11

GROUNDED FOR LIFE III. EP. 48 – TONIGHT’S THE NIGHT
Consemnaţi pe viaţă Ep. 48
9, 10, 11

GROUNDED FOR LIFE III. EP. 49 – OH, WHAT A KNIGHT
Consemnaţi pe viaţă Ep. 49
10, 11

GROUNDED FOR LIFE III. EP. 50 – PART TIME LOVER
Consemnaţi pe viaţă Ep. 50
11, 14

GROUNDED FOR LIFE IV. EP. 51 – YOUR FATHER SHOULD KNOW (1)
Consemnaţi pe viaţă Ep. 51
14, 15, 18

GROUNDED FOR LIFE IV. EP. 52 – YOUR FATHER SHOULD KNOW (2)
Consemnaţi pe viaţă Ep. 52
15, 16, 18

GROUNDED FOR LIFE IV. EP. 53 – ALL THE YOUNG NUDES
Consemnaţi pe viaţă Ep. 53
16, 17, 18

GROUNDED FOR LIFE IV. EP. 54 – I RIGHT THE WRONGS
Consemnaţi pe viaţă Ep. 54
17, 18

GROUNDED FOR LIFE IV. EP. 55 – I JUST PAID TO SAY I LOVE YOU
Consemnaţi pe viaţă Ep. 55
18, 21

GROUNDED FOR LIFE IV. EP. 56 – S.A.T. AND SYMPATHY
Consemnaţi pe viaţă Ep. 56
21, 22, 25

GROUNDED FOR LIFE IV. EP. 57 – PAY YOU BACK WITH INTEREST
Consemnaţi pe viaţă Ep. 57
22, 23, 25

GROUNDED FOR LIFE IV. EP. 58 – TICKET TO RIDE
Consemnaţi pe viaţă Ep. 58
23, 24, 25

GROUNDED FOR LIFE IV. EP. 59 – SMELLS LIKE TEEN SPIRIT
Consemnaţi pe viaţă Ep. 59
24, 25

GROUNDED FOR LIFE IV. EP. 60 – BABY COME BACK
Consemnaţi pe viaţă Ep. 60
25, 28

GROUNDED FOR LIFE IV. EP. 61 – BEEN CAUGHT STEALING
Consemnaţi pe viaţă Ep. 61
28, 29

GROUNDED FOR LIFE IV. EP. 62 – (SHE’S GOT) KEGS
Consemnaţi pe viaţă Ep. 62
29, 30

GROUNDED FOR LIFE IV. EP. 63 – MY EX-BOYFRIEND’S BACK
Consemnaţi pe viaţă Ep. 63
30, 31

GROUNDED FOR LIFE IV. EP. 64 – COMMUNICATION BREAKDOWN
Consemnaţi pe viaţă Ep. 64
31

“Anii ‘70”

“That ’70s Show” este un serial de televiziune american care are în centrul său niște adolescenți din Point Place, acțiunea fiind plasată între 17 mai 1976 și 31 decembrie 1979. Eric Forman (Topher Grace) este un elev de liceu obișnuit din Wisconsin-ul anului 1976 și are cam aceleași bucurii și tristeți pe care le are orice adolescent de vârsta sa. El încearcă să scape de nevroticii săi părinți, Red (Kurtwood Smith) și Kitty (Debra Jo Rupp), pentru a petrece cât mai mult din timpul său cu cei de vârsta lui. Printre amicii săi se numără drăgălașa Donna Pinciotti (Laura Prepon), cel mai bun prieten, Michael Kelso (Ashton Kutcher), prietena lui Kelso, Jackie Burkhart (Mila Kunis), Steve Hyde (Danny Masterson) și Fez (Wilmer Valderrama). Serialul parodiază multe dintre atitudinile și evenimentele anilor ’70.

THAT ’70S SHOW III. EP. 073 – ERIC’S DRUNKEN TATTOO
Anii ’70 III Ep. 22
5

THAT ’70S SHOW III. EP. 074 – CANADIAN ROAD TRIP
Anii ’70 III Ep. 23
5

THAT ’70S SHOW III. EP. 075 – BACKSTAGE PASS
Anii ’70 III Ep. 24
5

THAT ’70S SHOW III. EP. 076 – THE PROMISE RING
Anii ’70 III Ep. 25
5

THAT ’70S SHOW IV. EP. 077 – IT’S A WONDERFUL LIFE
Anii ’70 IV Ep. 1
6

THAT ’70S SHOW IV. EP. 078 – ERIC’S DEPRESSION
Anii ’70 IV Ep. 2
6

THAT ’70S SHOW IV. EP. 079 – PINCIOTTI V. FORMAN
Anii ’70 IV Ep. 3
6

THAT ’70S SHOW IV. EP. 080 – HYDE GETS A GIRL
Anii ’70 IV Ep. 4
6

THAT ’70S SHOW IV. EP. 081 – BYE-BYE BASEMENT
Anii ’70 IV Ep. 5
12

THAT ’70S SHOW IV. EP. 082 – THE RELAPSE
Anii ’70 IV Ep. 6
12

THAT ’70S SHOW IV. EP. 083 – UNCOMFORTABLE BALL STUFF
Anii ’70 IV Ep. 7
12

THAT ’70S SHOW IV. EP. 084 – DONNA’S STORY
Anii ’70 IV Ep. 8
12

THAT ’70S SHOW IV. EP. 085 – THE FORGOTTEN SON
Anii ’70 IV Ep. 9
13

THAT ’70S SHOW IV. EP. 086 – RED AND STACEY
Anii ’70 IV Ep. 10
13

THAT ’70S SHOW IV. EP. 087 – THE THIRD WHEEL
Anii ’70 IV Ep. 11
13

THAT ’70S SHOW IV. EP. 088 – AN ERIC FORMAN CHRISTMAS
Anii ’70 IV Ep. 12
13

THAT ’70S SHOW IV. EP. 089 – JACKIE SAYS CHEESE
Anii ’70 IV Ep. 13
19

THAT ’70S SHOW IV. EP. 090 – ERIC’S HOT COUSIN
Anii ’70 IV Ep. 14
19

THAT ’70S SHOW IV. EP. 091 – TORNADO PROM
Anii ’70 IV Ep. 15
19

THAT ’70S SHOW IV. EP. 092 – DONNA DATES A KELSO
Anii ’70 IV Ep. 16
19

THAT ’70S SHOW IV. EP. 093 – KELSO’S CAREER
Anii ’70 IV Ep. 17
20

THAT ’70S SHOW IV. EP. 094 – LEO LOVES KITTY
Anii ’70 IV Ep. 18
20

THAT ’70S SHOW IV. EP. 095 – JACKIE’S CHEESE SQUEEZE
Anii ’70 IV Ep. 19
20

THAT ’70S SHOW IV. EP. 096 – CLASS PICTURE
Anii ’70 IV Ep. 20
20

THAT ’70S SHOW IV. EP. 097 – PRANK DAY
Anii ’70 IV Ep. 21
26

THAT ’70S SHOW IV. EP. 098 – ERIC’S CORVETTE CAPER
Anii ’70 IV Ep. 22
26

THAT ’70S SHOW IV. EP. 099 – HYDE’S BIRTHDAY
Anii ’70 IV Ep. 23
26

THAT ’70S SHOW IV. EP. 100 – THAT ’70S MUSICAL
Anii ’70 IV Ep. 24
26

THAT ’70S SHOW IV. EP. 101 – ERIC’S FALSE ALARM
Anii ’70 IV Ep. 25
27

THAT ’70S SHOW IV. EP. 102 – EVERYBODY LOVES CASEY
Anii ’70 IV Ep. 26
27

THAT ’70S SHOW IV. EP. 103 – LOVE WISCONSIN STYLE
Anii ’70 IV Ep. 27
27

THAT ’70S SHOW V. EP. 104 – GOING TO CALIFORNIA
Anii ’70 V Ep. 1
27

“The Ricky Gervais Show”

Cei care au realizat serialele de succes “The Office“ şi “Extras“ au continuat cu un nou serial de comedie, "The Ricky Gervais Show”. Este vorba despre un serial de animație care se inspiră din podcastul lui Gervais, cel care a intrat în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe descărcări din lume. Cei care realizează vocile pentru serial sunt: Ricky Gervais, Stephen Merchant și colegul și prietenul lor, Karl Pilkington.

THE RICKY GERVAIS SHOW EP. 01
The Ricky Gervais Show Ep. 1
29, 31

THE RICKY GERVAIS SHOW EP. 02
The Ricky Gervais Show Ep. 2
30, 31

Carryover Movies – martie 2011

ADDAMS FAMILY VALUES
Valorile familiei Adams
Comedie, SUA, 1993
R: Barry Sonnenfeld
D: Anjelica Huston, Raul Julia, Christopher Lloyd, Joan Cusack, Christina Ricci

După ce Morticia (Anjelica Huston) dă naştere celui de-al treilea copil al familiei Addams, un baieţel drăgălaş pe nume Pubert, ceilalţi doi copii, Pugsley (Jimmy Workman) şi Wednesday (Christina Ricci), pun la cale o sumedenie de planuri pentru a-l ucide pe micul lor frăţior.

Acest lucru îi determină pe Morticia şi pe soţul ei, Gomez (Raul Julia) să angajeze o bonă (Joan Cusack) care să-i supravegheze pe cei trei copii. Dar se pare că bona are propriile-i planuri, pentru că îi trimite pe Pugsley şi pe Wednesday într-o ingrozitoare tabara de vară şi încearcă să îl seducă pe unchiul Fester (Christopher Lloyd), totul pentru a pune mâna pe averea familiei Addams.

OLD DOGS
Vechi tovarăși
Comedie, SUA, 2009
R: Walt Becker
D: John Travolta, Robin Williams, Kelly Preston, Matt Dillon, Seth Green

Doi prieteni foarte buni – un divorţat ghinionist şi îndrăgostit şi un burlac mare amator de distracţii – se trezesc că vieţile lor sunt întoarse pe dos când pe neaşteptate trebuie să aibă grijă de doi gemeni de şapte ani, tocmai când erau la un pas de a încheia cea mai mare afacere din viaţa lor. Cei doi holtei nu foarte cunoscători în ale copiilor se poticnesc grav în eforturile lor de a avea grijă de gemeni (debutanţii Ella Bleu Travolta şi Conner Reyburn), ceea ce pune în mişcare un şir întreg de mici dezastre şi poate o nouă înţelegere a celor doi, referitor la lucrurile cu adevărat importante în viaţă.

SHORTS
Piatra fermecată
Comedie, SUA, 2009
R: Robert Rodriguez
D: Jimmy Bennett, Jake Short, Kat Dennings, Trevor Gagnon, Devon Gearhart

Toe (Jimmy Bennett) este victima perfectă pentru o gaşcă de golani din suburbiile Black Falls acolo unde, în timpul unei furtune, o piatră misterioasă cade din cer şi îndeplineşte o dorinţă celui care o găseşte. În timp ce piatra e dată din mână în mână de la copil la copil şi de la părinte la părinte, dorinţele împlinite o iau razna şi transformă cartierul într-o menajerie sălbatică care găzduieşte totul, de la extratereştri micuţi la muci gigantici.

THE ADDAMS FAMILY
Familia Addams
Comedie, SUA, 1991
R: Barry Sonnenfeld
D: Anjelica Huston, Raul Julia, Christopher Lloyd, Elizabeth Wilson, Christina Ricci

Este momentul să revizitaţi locuinţa gotică a familiei Addams, cu această comedie neagră clasică. Nu-i aşa că v-a fost dor de blândul Gomez, un împatimit al trabucelor, de Morticia, îngrozitoarea lui soţie şi de Wednesday şi Pugsley, cei doi drăcuşori de copii ai lor? Această colecţie adorabilă de sonaţi sumbri vă va conduce, din nou, într-o călătorie memorabilă, înspăimântătoare şi hilară în lumea teribilului.

ZOMBIELAND
Bun venit în Zombieland
Comedie, SUA, 2009
R: Ruben Fleischer
D: Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin, Amber Heard

În comedia de acţiune Bun venit în Zombieland este vorba despre doi tipi care au găsit modalitatea de a supravieţui într-o lume dominată de zombi. Columbus (Jesse Eisenberg) este un fricos – dar atunci când ţi-e frică că ai putea fi mâncat de zombi, spaima asta te-ar putea ajuta să rămâi în viaţă. Tallahassee (Woody Harrelson) este un expert în mitraliere automate şi un ucigaş de zombi, a cărui obsesie este să scape lumea de ciudatele creaturi până nu dispare ultimul om de pe faţa pământului. Unindu-şi forţele cu Wichita (Emma Stone) şi Little Rock (Abigail Breslin), care au găsit şi ele modalităţile proprii de a supravieţui coşmarului zombi, ei vor trebui să aleagă între două rele: să aibă încredere unii în alţii, sau să se predea zombilor.

Return Movies – martie 2011

BABY GENIUSES
BEBELUŞI GENIALI
Comedie, SUA 2009
Regia: Bob Clark
Cu: Kathleen Turner, Kim Cattrall, Dom DeLuise

Dr. Elena Kinder şi dr Heap lucrează pentru BABYCO, cel mai mare producător mondial de articole pentru bebeluşi. Aparent oameni respectabili, dr Kinder si dr Heap incearcă să sparga codul gângurerilor acestora, gângureli ce constituie de fapt un limbaj foarte sofisticat ce le permite copilaşilor să-şi transmită secretele universului, secrete pe care le ştiu încă de la naştere.

Aventura ştiinţifică a celor doi ia o întorsătură nebănuită atunci când Sly, unul dintre cei mai inţelepti bebeluşi, reuşeşte să scape din laborator şi să convingă bebeluşii de afară să se uneasca în incercarea de a-i salva pe cei închişi în centrul de cercetare.

BANDSLAM
TRUPA
Regia: Todd Graff
Cu: Alyson Michalka, Vanessa Hudgens, Gaelen Connell, Lisa Kudrow, Scott Porter
Comedie, SUA, 2009

Acţiunea se concentreză pe Will, un licean, şi pe Charlotte, o fată populară, care formează o legătură neobişnuită datorită dragostei lor comune, muzica. Cei doi îşi fac o trupă rock şi participă în concursul de formaţii şcolare.

Adolescentul Will Burton locuieşte într-o lume a lui, înconjurat de muzică. Când mama sa, Karen Burton, găseşte un nou loc de muncă în New Jersey, el va începe primul sau an la o şcoală nouă, doar pentru a afla că vechi reguli se aplică în continuare şi că scena este dominată de rock’n’roll. Mereu un inadaptat, Will e surprins când Charlotte il recrutează pentru a o ajuta să formeze o trupa şi a concura în "Bandslam," o bătălie a bandelor de rock, găzduită de "Texas High School Football BIG". Lucrurile sunt complicate, pentru că Ben, fostul iubit al Charlottei, şi trupa sa, Glory Dogs, sunt favoriţi.

BEDTIME STORIES (AKA. CLICK)
Povești de adormit copiii
R: Adam Shankman
D: Adam Sandler, Keri Russell, Guy Pearce, Russell Brand, Richard Griffiths

Mereu amuzantul Adam Sandler e starul lui Click, o producţie Walt Disney Pictures, o comedie de familie magică, plină ochi de aventură şi de suflet.

Skeeter Bronson (Sandler) are grijă de copii surorii sale (Courteney Cox), imaginaţia lui sa se descătuşează şi el ajunge să inventeze poveşti de adormit copiii extrem de elaborate – distribuindu-se tot timpul pe el însuşi în rolul eroului. Încântaţi, copii îşi adaugă propriile idei în aceste poveşti cu “a fost odată ca niciodată”, eroism şi cavalerie. Apoi, se întâmplă minunea. Aceste fantezii nocturne devii realităţile de zi cu zi ale lui Skeeter şi el se trezeşte implicat într-o aventură reală, în căutarea propriului său happy end. Plină cu personaje colorate, umor şi o doză ameţitoare de trăsneală, această comedie emoţionată va încânta întreaga familie, din nou şi din nou.

BRIDE WARS
Războiul mireselor
Comedie, SUA, 2009
R: Gary Winick
D: Kate Hudson, Anne Hathaway, Kristen Johnston, Bryan Greenberg, Candice Bergen

Romanticele "de serviciu" Anne Hathaway şi Kate Hudson ajung în sfârşit în faţa altarului! Problema este că personajele lor, două foarte bune prietene, şi-au programat nunta în exact aceeasi zi. Când devine clar că niciuna nu va ceda locul celeilalte, începe un adevărat război. Miza sunt invitaţi comuni, biserica, preoţii, accesoriile şi aşa mai departe. Până unde vor merge cele două şi care vor fi primele victime? Buchetele de flori zboară ca proiectilele şi nici o stratagemă nu e prea josnică în această comebie obraznică, ba chiar scandaloasă ce ironizează obsesia modernă, scăpată complet de sub contraol, a ceremoniilor nupţiale. Anna şi Kate se amuză teribil în roluri pisicuţelor care şi-au scos ghearele de oţel.

CHARLIE BARTLETT
Regia: Jon Poll
Cu: Anton Yelchin, Robert Downey Jr., Hope Davis, Kat Dennings, Tyler Hilton
Comedie, SUA, 2007

Înscris la un liceu obişnuit după o serie de probleme cu legea, un adolescent plin de bani se transformă, treptat, în psihiatrul auto-declarat al corpului de elevi din noua instituţie de învăţământ…

DR. DOLITTLE: TAIL TO THE CHIEF
DR. DOLITTLE 4
R: Craig Shapiro
D: Kyla Pratt, Peter Coyote, Niall Matter, Christine Chatelain, Malcolm Stewart

Maya Dolittle nu a crezut niciodată că “darul” ei ar putea deveni o problemă de securitate naţională!

Kyla Pratt se reîntoarce în rolul lui Maya Dolittle, fata care vorbeşte cu animalele şi care descoperă cu tristeţe că, deşi are un talent cu totul special, nu îi este foarte uşor să intre la Facultatea de Medicină Veterinară. Tocmai când se simte ca o mare perdantă, preşedintele SUA, (Peter Coyote) o roagă să-şi folosească înzestrările speciale pe nescultătorul câine prezidenţial şi să-l ajute să evite o criza naţională majoră. Cu ajutorul acestei foarte importante misiune şi cu sprijinul căţeluşei sale loiale, Lucky, Maya şanse se impresioneze, în cele din urmă, comitetul şcolii veterinare. Dr. Dolittle 4 e o comedie superbă, plină de animale adorabile, un amuzament perfect pentru întreaga familie.

GOING POSTAL 1
LA POŞTĂ 1
Regia: Jon Jones
Cu: Richard Coyle, David Suchet, Charles Dance, Claire Foy, Steve Pemberton
Fantastic, Marea Britanie 2010

Inspirat din cel de-al 33-lea roman al seriei Discworld al cărei autor e Terry Pratchett, această ecranizare îl are în centru pe Moist Von Lipwig, un escroc extrem de abil care se trezeşte de cealaltă parte a baricadei: este păcălit să devina generalul poştei din Ankh-Morpork, o poziţie care era vacantă de ani de zile. Primul instinct al lui Lipwig e să fugă.. Asta până o întâlneşte pe fermecătoarea Adora. Captivat de frumuseţea şi de inteligenţa ei, Lipwig va încerca orice să-i câştige afecţiunea..fără să ştie de rolul pe care l-a jucat, involuntar, în distrugerea familiei acesteia. E dragostea lor condamnată pentru vecie?

GOING POSTAL II
LA POSTA II
Regia: Jon Jones
Cu: Richard Coyle, David Suchet, Charles Dance, Claire Foy, Steve Pemberton
Fantastic, Marea Britanie 2010

Inspirat din cel de-al 33-lea roman al seriei Discworld al cărei autor e Terry Pratchett, această ecranizare îl are în centru pe Moist Von Lipwig, un escroc extrem de abil care se trezeşte de cealaltă parte a baricadei: este păcălit să devina generalul poştei din Ankh-Morpork, o poziţie care era vacantă de ani de zile. Primul instinct al lui Lipwig e să fugă.. Asta până o întâlneşte pe fermecătoarea Adora. Captivat de frumuseţea şi de inteligenţa ei, Lipwig va încerca orice să-i câştige afecţiunea..fără să ştie de rolul pe care l-a jucat, involuntar, în distrugerea familie acesteia. E dragostea lor condamnată pentru vecie?

GOLF PUNKS (AKA. NATIONAL LAMPOON’S GOLF PUNKS)
Antrenorul de golf
Comedie, SUA, 1998
R: Harvey Frost
D: Tom Arnold, James Kirk, Rene Tardif, Katelyn Wallace, Rhys Huber

Cândva, Al Oliver (Tom Arnold) încercase să devină jucător de golf profesionist. Însă, a trecut mult de atunci… Fără nicio slujbă, fără niciun ban și înconjurat de ghinion la orice pas, Al lasă mândria de-o parte și acceptă postul de antrenor la Vista Creek Country Club. Sub îndrumarea sa, puștii, care sunt ni$$te copii necoordonați cu atitudini nepotrivite, trebuie să scape de îndoieli. La început, lecțiile par a fi o pierdere de vreme, căci nimc din ce e viu și se află în vecinătatea terenului de golf nu mai este în siguranță. Dar, găgăuții pe care îi antrenează vor începe să fie motivați, dorindu-și să devină campioni.

I LOVE YOU, BETH COOPER
TE IUBESC, BETH COOPER!
Regia: Chris Columbus
Cu: Hayden Panettiere, Paul Rust, Jack T. Carpenter, Lauren London, Lauren Storm
Comedie, SUA, 2009

Denis (Paul Rust) nu se poate lăuda că s-a distrat foarte mult în anii de liceu, dar totul se schimbă în chiar ziua absolvirii. În faţa tuturor colegilor strânşi în sala de sport, puştiul îşi declară dragostea pentru cea mai populară fata din liceu, Beth Cooper (Hayden Panettiere), iar aceasta se decide, drept rasplată, să o pună de-o noapte mai ceva ca în Plăcinta americana, Mean Girls sau Sexdrive la un loc.

IMAGINE THAT
PUTEREA IMAGINAŢIEI
Regia: Karey Kirkpatrick
Cu: Eddie Murphy, Thomas Haden Church, Yara Shahidi, Nicole Ari Parker, Ronny Cox
Comedie, SUA, 2009

Un om de afaceri (Eddie Murphy), care pare să nu poată ieşi din spirala descendentă a carierei sale, este invitat de către fiica sa în lumea ei imaginară. Aici soluţionarea problemelor mai poate aştepta.Tot în această lume îşi dă seama de importanţa familiei, pentru că renunţă la slujbă ca să meargă la spectacolul fiicei sale.

HANNAH MONTANA: THE MOVIE
HANNAH MONTANA: FILMUL
Regia: Peter Chelsom
Cu: Miley Cyrus, Billy Ray Cyrus, Emily Osment, Jason Earles, Mitchel Musso
Comedie, SUA, 2009

Ea are tot ce e mai bun din cele două lumi în care trăieşte…

Însă acum trebuie să aleagă una singură.

Miley Stewart (Miley Cyrus) se luptă să împace şcoala, prietenii şi viaţa ei secretă de vedetă pop. Dar curând, popularitatea tot mai mare a vedetei Hannah Montana ameninţă să preia controlul asupra vieţii sale. Ca urmare, tatăl ei (Billy Ray Cyrus) o duce acasă, în Crowley Corners, Tennessee, unde îi administrează o doză bună de realitate şi astfel începe o aventură plină de distracţii, râs şi romantism, aşa cum nici măcar Hannah Montana, eroina, n-ar fi reuşit să îşi imagineze.

JUST PECK
PECK
Regia: Michael A. Nickles
Cu: Keir Gilchrist, Brie Larson, Adam Arkin, Camryn Manheim, Kyle Kaplan
Comedie, SUA, 2009

O comedie neagră despre Michael Peck (Keir Gilchrist), un elev de liceu cam tocilar care e torturat de profesorii şi de colegii lui dar, mai cu seamnă de proprii părinţi (Marcia Cross şi Adam Arkin) care îl forţează să semneze contracte cu ei pentru orice activitate din afara şcolii.

MARLEY & ME
EU ŞI MARLEY
Regia: David Frankel
Cu: Owen Wilson, Jennifer Aniston, Eric Dane, Alan Arkin, Kathleen Turner
Comedie, 2008

John si Jennifer s-au căsătorit de curând, dar nu vor să intre prea repede în lumea responsabilităţilor familiale aşa că, în loc de un copil, au ales să îngrijească un câine. Marley este un labrador adorabil dar, în acelaşi timp, extrem de neastâmpărat şi cam… nevrotic, care va avea grijă să le umple vieţile (şi nervii) mai ceva ca o armată de copii.

MY LIFE SO FAR
VIATA MEA DE PANA ACUM
Regia: Hugh Hudson
Cu: Colin Firth, Rosemary Harris, Irene Jacob, Mary Elizabeth Mastrantonio, Malcolm Mcdowell
Dramă, Marea Britanie, 1999

Gamma Macintosh (Rosemary Harris) este matroana unei familii care locuieşte într-un castel din Scoţia. Alături de ea, în casa mai locuiesc fiica ei, Moira (Mary Elizabeth Mastrantonio) şi Edward Pettigrew (Colin Firth), soţul acesteia, un inventator excentric. Cei doi au, la rândul lor, doi copii, pe Fraser (Robbie Norman) şi pe Elspeth (Kelly Macdonald). Într-una dintre zile, fratele lui Moira trece pe la ei împreună cu logodnica sa, Heloise (Irene Jacob), o femeie frumoasă care îi ia minţile lui Edward şi îl pune pe jar pe tânărul Fraser. Deşi filmările pentru această peliculă au fost realizate în 1997, editarea peliculei s-a încheiat în anul 1999, când a fost prezentat la Festivalul de Film de la Cannes.

OTIS
Comedie, SUA, 2008
Regia: Tony Krantz
Cu: Bostin Christopher, Ashley Johnson, Daniel Stern, Illeana Douglas, Kevin Pollak

Această comedie neagră despre un ucigaş în serie care terorizează periferia ne oferă o perspectivă cinică atât asupra culturii americane, cât şi asupra dinamicilor de familie. Atunci când o tânără e luată prizonieră de un ucigaş sadic, ea se foloseşte de inteligenţă ca să evadeze. Însă libertatea ei e doar începutul unei spirale descendente, oribile şi, totuşi, bizar de amuzante pe care familia ei o apucă ei atunci când decide să se răzbune pe răpitor.

STEALING HARVARD
JAF LA HARVARD
Regia: Bruce Mccullough
Cu: Tom Green, Jason Lee, Leslie Mann, Megan Mullally, Dennis Farina
Comedie, SUA, 2002

Un bărbat este hotărât să se însoare cu prietena lui, dar numai dupa ce cheltuieşte 30.000$. Dar, în curând, află ca o nepoata se baza pe aceşti bani ca să urmeze cursurile la Harvard.

THE CON ARTIST
HOŢUL DE MAŞINI
Regia: Risa Bramon Garcia
Cu: Rossif Sutherland, Rebecca Romijn, Donald Sutherland, Sarah Roemer, Russell Peters
Comedie, Canada, 2010

Vince (Rossif Sutherland) e un fost pungaş eliberat după cinci ani de închisoare din cauza unui jaf care a degenerat. Încearcă să se îndrepte, însă fostul său boss şi cămătar, periculos de bizarul Kranski (Donald Sutherland), îi aminteşte fără ocolişuri că are de plătit o datorie imensă şi că, până nu şi-o onorează, nu va fi liber.

THE FOOT FIST WAY
KARATISTUL
Comedie, SUA 2006
Regia: Jody Hill
Cu: Danny McBride, Ben Best

Un instructor de Tae Kwon Do care se credea stăpân pe viaţa lui, se trezeşte că totul se duce de râpă atunci după ce află că soţia îl înşeală. Soluţia lui de redresare? Să-şi verse nervii pe toţi cei din jurul lui.

THE MIRROR HAS TWO FACES
Cele două feţe ale dragostei
Romantic, SUA, 1996
R: Barbra Streisand
D: Barbra Streisand, Jeff Bridges, Pierce Brosnan, George Segal, Mimi Rogers

În pelicula “Cele două feţe ale dragostei”, Barbra Streisand apare în triplă calitate: regizor, producător și interpret. Această comedie romantică explorează miturile frumuseții și sexului și măsura în care ele contribuie la complicațiile care apar într-o relație.

Rose Morgan (Streisand) și Gregory Larkin (Jeff Bridges) sunt profesori la Columbia University. Ea predă literatura romantică, în ciuda faptului că în viața sa romantismul lipsește cu desăvârșite. Pentru ea pasiunea este un ideal pe care încearcă să-l atingă cu disperare. El este profesor de matematică și s-a cam săturat de eșecurile relațiilor pasionale, așa că își dorește o relație bazată pe prietenie și respect cu cineva de care să nu se simtă atras sexual. Fiecare dintre cei doi are frustrări în viața personală, însă din motive diferite. Pentru Gregory, povestea va deveni foarte complicată după ce rățușca cea urâtă devine o lebădă grațioasă. O distribuție remarcabilă din care nu lipsesc Lauren Bacall, Pierce Brosnan, Brenda Vaccaro, George Segal, Mimi Rogers și Elle Macpherson.

THE NEW GUY
Tipul cel nou
Comedie, SUA, 2002
R: Ed Decter
D: Dj Qualls, Eliza Dushku, Zooey Deschanel, Eddie Griffin, Lyle Lovett

Cel mai fraier tocilar al şcolii s-a săturat să tot fie batjocura colegilor şi face în aşa fel încât să fie exmatriculat. El ia cursuri de "pregătire" de la un puşcăriaş şi apare la o nouă şcoală într-o nouă postură de "alt om". În scurt timp, devine cel mai popular tip, entuziasmează toţi colegii, duce echipa de baseball a liceului pe culmile gloriei, iar fetele încep să se ţină scai de el… dar clipa când se va afla cine este el cu adevărat se apropie…

THE PROPOSAL
Vrei să te însori cu mine?
Comedie, SUA, 2009
R: Anne Fletcher
D: Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Betty White

Atunci când Margaret, un important editor de carte din New York, află că riscă să fie repatriată în Canada sa natală, ea declară, rapid, că este logodită cu asistentul ei, Andrew. Acesta, un individ pe care „scorpia” îl chinuie de mai mulţi ani, e luat complet prin suprindere dar acceptă să-i facă jocul, nu înainte de a impune câteva condiţii proprii. Neobişnuitul cuplu se îndreaptă către Alaska, pentru a întâlni capricioasa familie a lui Andrew, iar femeia care, la oraş, deţinea întotdeauna controlul, se trezeşte prinsă într-un şir de situaţii comice tipice, ca de "peşte pe uscat". În timp ce pregătesc o nuntă de convenienţă şi sunt urmăriţi de un ofiţer al Biroului de Imigrare, Margaret şi Andrew acceptă, fără prea multă tragere de inimă, să facă pe îndrăgostiţii. Până când..

The Proposal, una dintre cele mai amuzante şi mai de succes comedii romantice ale anului trecut, ne propune un cuplu comic irezistibil: Sandra Bullock, aflată aici la cota ei cea mai spumoasă, reuşind să ne facă simpatică o workaholică acră, şi Ryan Reynolds, care navighează foarte abil între incredulitate şi viclenie, între statutul de victimă şi cel de profitor. Dacă faceţi parte dintre cei care încă nu şi-au pierdut speranţa să vadă o comedie romantică proaspătă, care să vă smulgă hohote de râs, acest film e pentru voi. Savoarea specială scenariului e dată de personajele secundare pitoreşti şi vivace, printre care şi minunata veterană Betty White.

THE ROCKER
Regia: Peter Cattaneo
Cu: Rainn Wilson, Christina Applegate, Teddy Geiger, Josh Gad, Emma Stone
Comedie, SUA, 2008

The Rocker spune povestea unui baterist ratat căruia i se dă o a doua şansă. Robert "Fish" Fishman este un baterist dedicat şi surprinzător de pasionat, care a făcut parte din formaţia Vesuvius a anilor ’80 şi care a trăit magia rock’n’roll-ului până ce a fost dat afară din trupă, fără menajamente. La douăzeci de ani după ce visele sale de star rock i-au fost spulberate, chiar atunci când Fish renunţă la orice speranţă, află că trupa de rock a nepotul său de liceu, A.D.D., îşi căuta baterist. Cu ceva ezitari, tinerii îl fac cel mai nou membru al trupei, dându-i din nou şansa să aspire la titlul de zeu al rock-ului şi, astfel, cu toţii intră în cea mai tare experienţă a vieţii lor.

THE UGLY TRUTH
ADEVĂRUL GOL-GOLUŢ
Regia: Robert Luketic
Cu: Katherine Heigl, Gerard Butler, Bree Turner, Eric Winter, Nick Searcy
Comedie, SUA 2009

Lupta dintre sexe se încinge în Adevărul gol-goluţ, o comedie isteaţă şi sexy despre bărbaţi, femei şi prăpastia dintre felurile în care gândim unii despre ceilalţi, visăm, sau ne încercăm puterea de seducţie asupra sexului opus. Între Katherine Heigl (Knocked Up, “Grey’s Anatomy”) şi Gerard Butler (300) ies scântei pentru că ei sunt doi colegi care par sortiţi să se dispreţuiască veşnic. Ea e hotărâtă să-şi găsească partenerul ideal, scornit de visele ei. El vrea să le transmită femeilor mesajul că trebuie să fie mai realiste şi să admită că bărbaţii nu au decât un singur scop. Dar exact atunci când el se decide să o ajute pe Abby să obţină ceea ce vrea, cei doi îşi dau seama cu stupoare cât de tare se pot atrage firile opuse.

Abby Richter (Heigl) este ambiţioasa producătoare a unui talk-show matinal de televiziune A.M. Sacramento, care se mândreşte cu faptul că poate rezolva pe loc orice problemă – orice problemă în afara statutului ei de femeie singură şi nefericită. Când vine vorba de întâlniri şi cunoştinţe, Abby se transformă dintr-o femeie de succes, într-o ghinionistă.

Când rating-ul show-ul ei începe să cadă, Abby este forţată să se asocieze cu proaspătul corespondent special Mike Chadway (Butler), un tip care o irită nespus. Emisiunea lui, Adevărul gol-goluţ, promitea că va dezvălui secretele bărbaţilor. Dar emisiunea lui provocatoare, cam şovinistă şi deşănţată, o ofensează pe Abby, care simte c-o ia razna când vede că show-ul face rating-uri fulminante pecetluindu-i lui Mike statutul de angajat favorit al postului de televiziune.

Apoi Abby îl întâlneşte pe Colin, vecinul ei, care e doctor şi neînsurat! El este întruchiparea opusului lui Mike Chadway – e suav, politicos şi nici pe departe o brută – iar Abby nu vrea să mai rateze de data asta. Deşi nu-i convine să recunoască, ea are nevoie acum de expertiza lui Mike în materie de preferinţele bărbaţilor, pentru ca ea să n-o mai dea în bară şi de data asta. În timp ce Mike o consiliază pe Abby, iar ea pune în aplicare tacticile lui de seducţie, ei vor descoperi că sunt victimele unei mari ironii: oricât de diferiţi ar fi, bărbaţii şi femeile împărtăşesc aceleaşi sentimente.

WAITING FOR GUFFMAN
Aşteptându-l pe Guffman
Comedie, SUA, 1996
R: Christopher Guest
D: Christopher Guest, Eugene Levy, Fred Willard, Catherine O’Hara, Parker Posey

Corky St. Clair, un regizor de teatru de provincie, a avut recent cele mai mari două succese ale carierei sale. Însă acum se îmbarcă în cel mai ambiţios show al vieţii sale: un muzical extravagant ce comemorează 150 de ani de istorie a oraşului Blaine din Missouri . "Red, White, and Blaine" va fi regizat, scris şi coregrafiat chiar de el însuşi, iar St. Clair speră că o izbânda teatrală de răsunet îl va duce direct pe Broadway.

Sub ochii unei echipe de documentarişti care captează evenimentul, Corky a conceput un show care salută reperele istorice din Blaine – fondarea micuţului oraş cu inimă mare, reputaţia sa de capitală a taburetelor şi, nu în cele din urmă, apariţia unui OZN în 1946. Audiţiile sunt publice şi adună talentele locale, de la dentişti, agenţi de turism, vânzătoare de lactate, la mecanici şi taxidermişti pensionari.

YEAR ONE
ANUL UNU
Regia: Harold Ramis
Cu; Jack Black, Michael Cera, Oliver Platt, David Cross, Christopher Mintz-Plasse
Comedie, SUA 2009

Comedie spumoasă şi obraznică în stilul caracteristic lui Judd Appatow. Doi pierde-vară hălăduiesc în vremurile imemoriale ale Vechiului Testament şi interacţionează, în stilul propriu, cu evenimentele prezentate în acesta. Nu vă aşteptaţi la un film biblic în genul Patimilor lui Hristos, pentru că viziunea lui Appatow şi-a scenariştilor este, ca să folosim un eufemism, cel puţin ireverenţioasă.

YES MAN
Yes Man
Comedie, SUA, 2008
R: Peyton Reed
D: Jim Carrey, Zooey Deschanel, Bradley Cooper, John Michael Higgins, Rhys Darby

Carl Allen (Jim Carrey) este un tip a cărui viaţă n-are nici direcţie, nici scop şi al cărui cuvânt de ordine este “NU” – până în momentul în care se decide să urmeze o terapie de grup bazată pe o regulă simplă: să pui “da” la totul… şi la orice.

Odată ce descătuşează puterea lui “DA”, viaţa lui Carl se transformă radical: va fi promovat şi va începe o poveste de dragoste. Însă lui deschiderea necondiţionaată spre toate oportunităţile sfârşeşte prin a-i aduce noi posibilităţi, dar şi mari necazuri.

Cineastul Peyton Reed (The Break-Up, Bring It On) a regizat Yes Man dupa un scenariu de Nicholas Stoller si Jarrad Paul bazat pe best seller-ul lui Danny Wallace. Atunci când are un scenariu detonant de amuzant la dispoziţie, Jim Carrey nu dezamăgeşte niciodată, iar aici e, din nou, la cota lui cea mai delirantă.

Carryover Return Movies

CLOUDY WITH A CHANCE OF MEATBALLS
STA SA PLOUA CU CHIFTELE
Regia: Phil Lord, Chris Miller
Cu: Bill Hader, Anna Fais
Animaţie, SUA, 2009

Te-ai săturat să-ţi spună alţii ce trebuie şi ce nu trebuie să mănânci? Eşti dezamăgit că trebuie să mănânci aceleaşi alimente, zi după zi? Abia aştepţi ziua când vei putea comanda ce vrei şi când vrei? Ei bine, aşteptarea ta s-a terminat. Pregăteşte-te să fii servit cu Stă să plouă cu chiftele – o aventură hilară în… porţii gigantice. Inspirată după o îndrăgită carte pentru copii, filmul se concentrează pe un oraş în care mâncarea cade din cer sub formă de ploaie torenţială!

Flint Lockwood, un inventator în devenire, , este un geniu cam asocial care scorneşte cele mai ciudate invenţii văzute vreodată. Şi cu toate că invenţiile lui, de la pantofii cu auto-spray şi până la translatorul-maimuţă, au fost nişte eşecuri răsunătoare care au creat o mulţime de probleme în micul orăşel al inventatorului, Flint nu se dă bătut. El vrea să descopere ceva care să-i facă pe oameni fericiţi. Când ultima maşinărie inventată de Flint pentru a transforma apa în mâncare distruge din greşeală întreaga piaţă centrală a oraşului, el crede că şansa lui de a deveni inventator s-a spulberat definitiv. Dar deodată se întâmplă un lucru neaşteptat – din norii unde zburase maşinăria încep să cadă cheeseburgeri. Deci, maşina lui funcţionează! Ploaia de mâncare devine un succes instantaneu, iar Flint se împrieteneşte pe dată cu Sam Sparks, o prezentatoare a rubricii meteo care venise în oraş pentru a comenta ceea ce numea ea “cel mai important fenomen meteorologic din istorie.” Dar atunci când oamenii lacomi încep să ceară tot mai multă mâncare, maşinăria începe să se comporte haotic, împroşcând lumea cu tornade de spaghete şi chiftele uriaşe. Când oraşul e pe cale să fie îngropat sub munţi de bezele şi cascade de pepeni verzi, Flint şi Sam trebuie să-şi folosească experienţa şi să salveze lumea de la bombardamentul cu mâncare.

FIRED UP (EDITED VERSION)
DOI BĂIEŢI ŞI MULTE FETE
Comedie, SUA 2009
Regia: Will Gluck
Cu: Nicholas D’Agosto, Eric Christian Olsen, Sarah Roemer, Molly Sims, Danneel Harris

Shawn şi Nick sunt cei mai populari jucători de fotbal din echipa liceului-R. Ford High School. Cum campionatul de fotbal se apropie, băieţii fac tot posibilul să se infiltreze în tabăra majoretelor, în loc să meargă în tabăra de fotbal cu ceilalţi co-echipieri. După ce Nick reuşeşte să găsească o cale prin care el şi Shawn să se alăture fetelor în tabără, aceştia se trezesc înconjurati de splendori care mai de care mai atrăgătoare. Totul merge conform planului, pană când Shawn se îndrăgosteşte de Carly, majoreta sefă. Pentru a-i câştiga încrederea şi prietenia înainte de finala competiţiei majoretelor, Shawn trebuie să inventeze mişcări ingenioase.

FOUR CHRISTMASES
DE CRĂCIUN NU STĂM ACASĂ!
Regia: Seth Gordon
Vince Vaughn, Reese Witherspoon, Robert Duvall, Sissy Spacek, Jon Voight
Comedie, SUA, 2008

În seara de Crăciun, un cuplu doreşte sa scape de vizita la părinţii ei divorţaţi, însă planurile celor doi sunt date peste cap după ce toate avioanele sunt anulate din cauza vremii. Astfel, ei trebuie să meargă la toate cele 4 case ale părinţilor lor, într-un Crăciun plin de amintiri plăcute, dureroase şi multe surprize. O comedie atipică de Crăciun, plină de bune sentimente, dar şi de haos şi dezastre hilare. Poate relaţia dintre Kate şi Brad supravieţui acestor sărbători-dezastru?

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS ABOUT TIME TRAVEL
ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE CĂLĂTORIA ÎN TIMP
Regia: Gareth Carrivick
Cu: Chris O’Dowd, Marc Wootton, Dean Lennox Kelly, Anna Faris, Meredith Macneill
Comedie, 2009

Scenariul, scris de Jamie Mathieson, urmăreşte trei tineri antisociali – doi tocilari şi un cinic – care încearcă să călătorească în timp cu ajutorul unei ghicitori, chiar din mijlocul unui pub aglomerat. Adorabila Faris interpretează rolul unei tinere din viitor, cea care, de altfel, pune întreaga aventură în mişcare.

ICE AGE
EPOCA DE GHEAŢĂ
Regia: Chris Wedge, Carlos Saldanha
Animaţie, SUA

În urmă cu 20.000 de ani, planeta noastră intra în epoca de gheaţă. Pentru a se pune la adăpost de înghet, animalele care populau Pământul la acea vreme încep să migreze spre sud. Excepţie fac un mamut pe nume Manfred, obisnuit să facă totul în maniera sa personală si un leneş pe nume Sid, obisnuit să nu facă niciodată nimic.

Din momentul în care Sid îl autoproclamă pe Manfred „protectorul” său, mamutul face tot posibilul pentru a se descotorosi de nedorita povară. Încercările sale dau, însă, greş şi Manny este cooptat de Sid în acţiunea de salvare a unui bebelus pe nume Roshan, pentru a fi redat familiei sale. Lor li se alătură Diego, un tigru viclean care vede în bebeluş un ospăţ delicios.

În vreme ce Sid, Manny şi Diego îşi croiesc drum prin peisajul acoperit de gheaţă, o altă creatură – o veveriţă pe nume Scrat – încearcă din răsputeri să-şi îndeplinească misiunea vieţii sale – aceea de a îngropa o ghindă care declanşează o serie de evenimente dezastruoase.

Manny, Sid, Diego şi Roshan pornesc într-o aventură plină de peripeţii. Ei scapă ca prin minune din avalanşe, se luptă pentru hrană cu un cârd de dronţi, trec printr-un labirint de tuneluri de gheaţă şi traversează lacuri de lavă vulcanică pe poduri de gheaţă. Cât despre Scrat… probabil că şi acum aleargă după pretioasa sa ghindă.

Ice Age este primul capitol din cea mai populară şi mai îndrăgită franciză de animaţie din istoria cinematografului.

THE PRINCESS AND THE FROG
PRINTESA SI BROSCOIUL
Regia: Ron Clements, John Musker
Cu: Bruno Campos
Animaţie, SUA, 2009

O versiune modernă a unei poveşti clasice, având ca protagonişti o tânără şi frumoasă fată pe nume Tiana şi un prinţ broscoi disperat să redevină om. Un sărut al destinului îi va conduce pe amândoi într-o aventură hilară de-a lungul şi de-a latul misticei mlaştine din ţinutul Louisiana.

Bucuresti, 17.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *