Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Premiere de exceptie la Festivalul International de Statui Vivante

Vineri incepe in parcul Herastrau (intrarea dinspre Charles de Gaulle) cea de-a treia editie a Festivalului Internațional de Statui Vivante, eveniment care anul acesta se va desfasura sub motto-ul “Cu bastonul prin Bucuresti” – titlul unei cărți scrise de Tudor Arghezi.

“Intre diversele forme pe care le imbraca teatrul stradal, statuia vivanta este capodopera, cheia de bolta, masura maiestriei unui actor. Va invitam sa asistati la nasterea teatrului din insasi materialitatea lumii, piatra, lemn, marmura, bronz, lut si sa va infiorati de farmecul inefabil al aparitiei din neant a sufletului si trupului unei statui. Va garantez ca este o experienta pe care nu o veti uita niciodata!”, declara Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.

Printre premierele pe care Teatrul Masca le va prezenta in aceasta editie se numara “Parcul” – istoria Cismigiului care se confunda cu istoria Bucurestiului in epoca moderna, “Cosarii” – un spectacol de statui vivante plin de umor cu celebrele personaje aducatoare de noroc, “Fetite dulci” – un imn inchinat femeii, “Ingerii” in care veti regasi aceste fiinte celeste fulgerate de neputinta oamenilor de a le intelege sau “Destin”, una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste din istoria literaturii.

Teatrul Masca va prezenta in festival si spectacole din editia trecuta – “Umbre pe Calea Victoriei”, “O scrisoare pierduta”, “O noapte furtunoasa” si “Fior d`amor in Bucuresci”.

Invitatii din Marea Britanie, Olanda, Rusia, Ucraina si Bulgaria vor completa imaginea unui Herastrau impanzit de statui vivante.

Intrarea publicului la eveniment este liberă.

Detalii pe www.masca.ro.

Eveniment organizat de: Teatrul Masca

Cu sprijinul: Primăriei Municipiului București

Proiect cultural finanțat de: Ministerul Culturii

Eveniment recomandat de: Romania TV

Parteneri media: RFI Romania, Bucuresti FM, Romania Liberă, Ziarul Ring, Centrul Vechi, Curierul Național, Șapte Seri, Zile și Nopți, Yorick.ro, Revista Accente, Casamea.ro, Port.ro, PRwave.ro, Calendar evenimente, Woman2woman.ro, Lifeandthecity.ro, Redactia4fun.ro, Teatral.ro, Instilulmeu.ro, Senso TV, Teatrul.com, TV City, LaRevista.ro

Bucuresti, 20.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *