free download 78 travel guides written by experts

Premiere AXN

Renovare extremă/ Extreme Makeover: Home Edition – sezonul 3
SUA, Reality show, 2005

Din 10 mai, de luni până vineri, de la ora 20:00

O echipă de designeri, sute de muncitori şi uneori chiar şi vecinii, se află într-o cursă împotriva cronometrului, lucrând la un proiect a cărui împlinire ar dura de obicei luni bune. Ei au însă la dispoziţie 7 zile pentru a renova complet o casă – interiorul, exteriorul casei chiar şi grădina. De această schimbare se va bucura o familie nominalizată de prieteni şi familie şi aleasă de producătorii emisiunii.

Domnii preferă proastele / Los caballeros las prefieren brutas – sezonul 1
Columbia, Comedie , 2010

Din 3 mai, în fiecare marţi, de la ora 21:00

Los Caballeros Las Prefieren Brutas (Bărbaţii preferă proastele) relatează povestea Cristinei, o femeie atrăgătoare, inteligentă, independentă şi puternică. Situaţia ei financiară este înfloritoare, are prieteni minunaţi şi îşi împarte viaţa cu bărbatul perfect. Asta până în ziua în care descoperă că partenerul ei perfect este de fapt un idiot. Lumea ei fără cusur se prăbuşeşte şi este cuprinsă de un sentiment de singurătate. Cu toate acestea este foarte hotărâtă să facă tot posibilul să îşi găsescă fericirea şi să se simtă împlinită.

Cabinetul de avocatură / The practice – sezonul 6
SUA, Dramă, 2001

Din 18 mai, de luni până vineri, de la ora 18:00

Bobby Donnell şi ceilalţi membri ai echipei sale se chinuie să-şi împace conştiinţele cu datoria de avocaţi. Poate că ştiu că un anumit client este vinovat de-o crimă teribilă, dar cred că acesta este, totuşi, îndreptăţit să aibă cea mai bună apărare şi că trebuie să facă totul pentru a-l salva. Ambiguitatea morală este un stil de viaţă… Dar se prevăd nişte schimbări. Donnell & Asociaţii a devenit acum Donnell, Young, Dole & Frutt. Chiar şi secretara bună la toate, Rebecca Washington, are dreptul să fie parteneră în firmă.

Premiere AXN SCI FI


Ghost Hunters / Vânătorii de fantome – sezonul 5
SUA, Documentar/Mister, 2009
Din 9 mai, de luni până vineri, de la ora 14:00

Grupul răspunde unor apeluri telefonice, e-mailuri şi vizite personale ale unor oameni care sunt bântuiţi – sau pretind că sunt bântuiţi – de o entitate nonfizică.

Andromeda – sezonul 1
SUA, SF, 2000

Din 5 mai, în fiecare marţi şi joi, de la ora 23:00

Acţiunea serialului are loc în spaţiu şi se învârte în jurul aventurilor întâmpinate de Dylan Hunt, căpitanul navei Andromeda, şi eforturile celor şase membri ai echipajului său în încercarea de a restabili pacea şi prosperitatea specifice guvernării din perioada Comunităţii

Premiere AXN CRIME

Aventurile lui Sherlock Holmes / The Adventures of Sherlock Holmes – sezonul 3
Marea Britanie, Poliţist, 1984

Din 2 mai, în fiecare luni şi vineri, de la ora 17:20

Plecând de la indiciile lăsate de un monarh şantajat şi oprindu-se la o insignifiantă gâscă abandonată de Crăciun, Holmes îşi foloseşte simţul său de percepţie ascuţit şi calităţile sale de observator pentru a rezolva mistere şi a prinde criminali. Povestea lui Sherlock Holmes a fost constant considerată una dintre mărcile de top exportate de Granada, încununată de două ori cu premiile decernate de Mystery Writers of America şi aclamată în întreaga lume.

Diagnostic: Crimă! / Diagnosis: Murder – sezonul 3
SUA, Poliţist/Comedie, 1995

Din 12 mai, în fiecare marţi şi joi, câte două episoade, de la ora 16:40

Grijuliu şi inimos, doctorul Sloan solicită ajutorul fiului său detectiv, Steve, ori de câte ori suspectează că unul dintre pacienţii săi este victima unor ilegalităţi.

Snapped / Ucigaşele – sezonul 3
SUA, Poliţist, 2006

Din 19 mai, în fiecare marţi şi joi, câte două episoade, de la ora 17:35

Snapped, serialul produs de Oxygen Network, prezintă o serie de crime inspirate din viaţa reală în care visul american se transformă în coşmarul american.

Internatul / Boarding School – sezonul 5
Spania, Thriller, 2010

Din 2 mai, în fiecare luni şi vineri, de la ora 15:45

Internatul este un serial despre dragoste şi relaţii umane, ambiţii, lupte pentru putere şi relaţii dificile între persoane cu puţine lucruri în comun.

Don Matteo – sezonul 2
Italia, Poliţist/Comedie, 2001

Din 18 mai, în fiecare miercuri , de la ora 16:40

Cu bicicleta, în drumul spre superbele dealuri din Umbria, curajosul şi strălucitul Don Matteo, un preot neobişnuit şi un extraordinar detectiv, nu poate sta departe de pericol.

Bucuresti, 15.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *