metalshow

Premiere absolute la Tonomatul DP2

Aşa cum am anunţat, din 1 octombrie emisiunea Tonomatul DP2 nu mai depinde de preferinţele, cunoştinţele şi prietenii unui singur moderator ci, săptămânal, va „exploata” câte o vedetă.

Cel care a avut curajul să inaugureze noul sezon şi să preia primul conducerea Tonomatului este Alin Oprea de la Talisman care, încă din prima ediţie, a stabilit o audienţă peste aşteptări, reuşind să atingă în anumite momente aceleaşi valori ale ale ratingului cu cele ale unor posturi mari cu care a împărţit locul de lider pe target urban, în timp ce la nivel naţional a fost, în unele momente, lider de piaţă! Succesul noii formule a emisiunii pare să fie certificat nu numai de aceste prime audienţe promiţătoare, dar şi de faptul că invitaţii lui Alin Oprea în această săptămână reprezintă fie un mare succes, fie o premieră absolută. După ce luni a fost prezentă trupa Firma (nominalizată la premiile MTV Europe din acest an), cu noul său videoclip, marţi surpriza s-a numit Anna Lesko, frumoasa care până acum a refuzat să participe la această emisiune.

Miercuri, 3 octombrie, Alin aduce o nouă premieră telespectatorilor săi pentru că va avea invitaţi în studio nu cântăreţi, aşa cum s-ar aştepta toată lumea, ci doi sportivi de marcă, adevărate legende vii ale românilor. Este vorba de Ilie Năstase şi Victor Hănescu, marea surpriză a Turneului BCR Open Romania, transmis recent de TVR 2. Victor este primul român care a ajuns în finala de la Bucureşti, iar acum vine în premieră, alături de Ilie Năstase, în premieră, la Tonomatul DP2!

Bucuresti, 2.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *