free download 78 travel guides written by experts

Premiera unui nou sezon din „CSI: New York – Criminalistii” la AXN din martie

AXN, reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură aparţinând concernului Sony Pictures Television, difuzează seriale şi filme în şase ţări din Europa centrală şi în cinci ţări din regiunea adriatică. În luna martie, veţi putea viziona, în premieră şi în exclusivitate, sezonul 7 din CSI: New York – Criminaliştii.

CSI:New York – Criminaliştii este un serial poliţist inspirat de CSI: Crime şi investigaţii, în care protagoniştii sunt detectivi criminalişti care folosesc tehnologie de ultimă generaţie pentru a analiza probele şi a rezolva crime în New York. Detectivul Mac Taylor este motivat şi dedicat şi crede că toate evenimentele sunt legate între ele şi că fiecare are o poveste în spate. Meseria este viaţa lui. Se concentrează asupra cazurilor şi nu renunţă până nu le rezolvă. După plecarea partenerei sale, detectivul Stella Bonasera, cea mai nouă membră a echipei este Jo Danville (Sela Ward), o fostă agentă FBI, care va aduce un suflu nou şi o umanitate ce te face să fii complet sincer cu ea. Ea este întâmpinată la noul loc de muncă de cadavrul unei tinere omorâte undeva în clădirea unde se află laboratorul NYPD. Noul sezon începe de unde a rămas în sezonul 6, cu Danny şi fiica lui fiind ţinuţi ostatici, sub ameninţarea armei, de Shane Casey.

Pasiunea lui Mac pentru meserie este împărtăşită şi de restul colegilor lui. Din echipă mai fac parte Danny Messer, un detectiv cu simţul umorului şi cu un trecut complicat, de care se foloseşte aplicând un cod etic complet hibrid. El a fost ales personal de Mac şi face totul pentru a fi la înălţime. Sheldon Hawkes este fostul legist al laboratorului, un medic de geniu care a trecut la munca de teren. Din echipă mai face parte şi Don Flack, un dur şi inteligent detectiv de la Omucideri şi Lindsay Monroe, o fată din Montana, inteligentă, şi perseverentă.

Detectivul Mac Taylor este interpretat de Gary Sinise. Felul în care Gary Sinise l-a portretizat pe Lt. Dan în pelicula premiată cu Oscar Forrest Gump l-a transformat într-un star de serie A şi i-a adus nominalizări la Premiile Oscar şi la Premiile Sindicatului Actorilor Americani şi a fost răsplătit cu premiul pentru Cel mai bun actor în rol secundar acordat de către National Board of Review. Şi-a continuat cariera cu roluri în celebrul Apollo 13, în care a jucat alături de Tom Hanks şi Kevin Bacon, în thrillerul Ransom cu Mel Gibson şi Rene Russo, şi în thrillerul psihologic al lui Brian DePalma, Snake Eyes. Cele mai recente roluri ale sale în lungmetraje au fost în The Green Mile, The Human Stain şi The Forgotten.

Noul detectiv Jo Danville, interpretat de Sela Ward, o înlocuieşte pe Melina Kanakaredes care a decis să părăsească serialul la sfârşitul sezonului 6. Câştigătoare a două premii Emmy şi a unui Glob de Aur, Sela Ward va interpreta un detectiv experimentat din Washington, D.C., a cărei muncă este mult influenţată de empatia ei faţă de victimă. Va apărea pentru prima oară chiar din primul episod al noului sezon. Ea este un fost detectiv FBI a cărei integritate personală şi profesională a dus la achitarea unui violator. Victima violatorului a fost fiica unui senator şi, din pricină că a supărat puterea politică, nu a mai putut să-şi continue munca la Washington şi a fost mutată la echipa de criminalişti a lui Mac Taylor. Metodele neortodoxe ale lui Jo se ghidează după regula „întâi psihologia, apoi criminalistica”. Jo pune întotdeauna sub semnul întrebării infailibilitatea ştiinţei şi are nevoie de o a doua opinie sau o altă perspectivă. Îi este foarte milă de victime, dar speră în secret să poată demonstra nevinovăţia tuturor.

Sezonul 7 din CSI: New York – Criminaliştii va începe la AXN din 3 martie. Vor fi difuzate în premieră şi în exclusivitate câte două episoade, în fiecare joi, de la ora 21:00.

Bucuresti, 18.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *