free download 78 travel guides written by experts

Premiera: Spectacolul „Rinocerii” regizat de Robert Wilson va fi transmis la Grand Cinema & More

in direct de pe scena Teatrului National „Marin Sorescu” din Craiova

Spectacolul de teatru „Rinocerii” de Eugene Ionesco, în regia marelui Robert Wilson, va fi transmis în direct de la Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova, în exclusivitate la Grand Cinema & More, pe 2 noiembrie de la ora 19:00. Spectacolul încheie cea de-a 24-a ediție a Festivalului Național de Teatru.

În cele patru stagiuni culturale găzduite până acum de Grand Cinema & More, acest spațiu cultural a dobâdit o bogată experiență în ceea ce privește transmisiunile în direct și spectacolele jucate pe scenă. De aceea, partener oficial al Festivalului Național de Teatru, Grand Cinema & More și-a propus să ofere experiența de neratat a acestui spectacol-etalon al teatrului vizual și publicului care nu poate ajunge la Craiova în ziua reprezentației.

„Rinocerii” este una dintre cele mai de seamă piese de teatru de avangardă din lume, semnată de marele dramaturg, Eugene Ionesco. Ionesco este primul scriitor de origine română care a fost numit membru al prestigioasei Academii Franceze.

Robert Wilson, regizorul spectacolului „Rinocerii”, este unul dintre cei mai apreciați artiști de teatru din întreaga lume, fiind nominalizat la premiile Pulitzer pentru dramaturgie. Acest spectacol multimedia avangardist este prima piesă de teatru montată de Wilson în România, iar reprezentațiile sale de la Teatrul Național „Marin Sorescu” s-au bucurat de recenzii elogioase în rândul criticilor.

Transmisiunea spectacolului de teatru „Rinocerii” este posibilă și cu sprijinul doamnei Marie-France Ionesco, fiica marelui dramaturg, care va fi prezentă la evenimentul de la Grand Cinema & More.

Mai multe detalii despre spectacolele de la Grand Cinema & More, parte a Festivalului Național de Teatru, precum și despre achiziționarea biletelor pot fi găsite pe www.grandentertainment.ro.

Bucuresti, 28.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *