free download 78 travel guides written by experts

Premieră: serial de comedie și improvizație la decizia publicului, din 25 mai, la Disney Channel

Disney Channel lansează luni, 25 mai, serialul „Să improvizăm”, cu un format nou ce îmbină comedia de familie bazată pe scenariu cu elementele de improvizație dictate de publicul spectator. Astfel, publicul stabilește finalul unora dintre scene pe care actorii le execută.

„Sitcomul multi-cameră a fost, decenii la rând, formatul vedetă pentru TV, așa că ne-am dorit să îl păstrăm. Dar am adăugat interacțiunea cu publicul care răstoarnă așteptările nu doar pentru public, ci pentru membrii distribuției. „Să improvizăm” face un pas important în evoluția felului în care spunem poveștile pe ecran”, spune Jonas Agin, vicepreședinte Disney Channel Original Series.

Filmat în studio, cu public, „Să improvizăm” îi are ca eroi pe membrii familiei Bennett-Blatt, din care fac parte frații vitregi pre-adolescenți Blair și Owen și părinții lor Rachel și Byron. Blair (Kaylin Hayman), o rebelă fără cauză în cele mai multe dintre cazuri, este exact opusul mamei sale, Rachel (Suzi Barrett), o persoană strictă, riguroasă, cu disciplină de fost militar.

Ramon Reed îl joacă pe Owen, un atlet înnăscut, mare fan al programelor și al organizării, mereu în spatele tatălui său creativ și carismatic, Byron (Tobie Windham), realizator și prezentator radio. Deși diferiți, membrii clanului Bennett-Blatt sunt relaxați și amuzanți în fața tuturor provocărilor pe care publicul le ridică și fac față cu succes improvizând.

Sa improvizam

La semnal, actorii ies de pe scenă și merg în culise, în timp ce audiența are rolul de a selecta din trei posibile continuări, care mai de care mai ciudată. Odată selecția făcută prin vot electronic, actorii revin în fața publicului și continuă scena conform dorințelor publicului ajungând în cele mai hilare și inedite situații: să mănânce o sardină, o lăcustă, sau un burrito cu înghețată.

„Să improvizăm” începe din 25 mai la Disney Channel și se difuzează în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15.30.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *