metalshow

Premiera Rookie Blue in America de Nord considerata cea mai buna lansare de vara din ultimii ani

ÎN CURÂND ÎN ROMÂNIA PE HALLMARK CHANNEL

Noul serial captivant, Rookie Blue, cu poliţişti, care va rula în curând pe Hallmark Channel, a avut premiera în America de Nord şi Canada, unde a înregistrat o audienţă incredibilă de 9.1 milioane de telespectatori.

Cu 7.3 milioane de telespectatori doar în SUA, a devenit cel mai bine cotat serial dramă care a deschis sezonul estival pe ABC în ultimii 6 ani. În Canada, în urma audienţei de 1.8 milioane de telespectatori, a devenit cel mai bine cotat serial dramă original, difuzat de CanWest Global în ultimii cinci ani.

Serialul, cu Missy Peregrym (Heroes) şi Gregory Smith (Everwood) în rolurile principale, se va lansa în România pe Hallmark Channel, în octombrie.

Rookie Blue urmăreşte cinci poliţişti ambiţioşi, proaspăt absolvenţi ai Academiei, care intră în universul poliţiei din marele oraş, chiar din prima zi de lucru. Este o lume în care cea mai mică greşeală poate avea consecinţe pe viaţă şi în acelaşi timp căderi emoţionale serioase.

Universal Networks International va lansa mai multe seriale originale, de înaltă calitate, care vor fi difuzate în premieră pe cele cinci canale cheie din portofoliu, în următoarele luni.

Printre acestea se numără mult aşteptatul serial Haven, o adaptare după romanul lui Stephen King, The Colorado Kid, cu Emily Rose (ER, Brothers and Sisters, Jericho). De asemenea, serialul cu detectivi, Shattered, sau drama Facing Kate, cu Sarah Shahi (Life, The L Word).

Bucuresti, 22.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *