metalshow

Premieră pentru industria turistică: reprezentanții celui mai important grup elvețian universitar de hospitality ajung vineri la București

Tinerii interesați să-și dezvolte o carieră în domeniul ospitalității se vor putea înâlni cu elvețienii de Swiss Education Group, pe 18 și 19 mai la hotel Novotel.

Reprezentanții unuia dintre cele mai prestigioase grupuri universitare la nivel mondial în domeniul ospitalității, alături de Președintele Federației Industriei Hoteliere din Romania (FIHR), Călin Ile, vor fi prezenți la București pentru a-i introduce pe participanți în tainele excelenței elvețiene în materie de ospitalitate și pentru a discuta stadiul actual și așteptările acestei industrii în România. Conceptele de leadership în hotel management, hospitality și culinary art vor fi prezentate și dezbătute de cei prezenți. Temele evenimentului vor fi legate de perspectivele dezvoltării unei cariere în industria ospitalității la nivel internațional, dar și în România. De asemenea, participanții vor putea afla unde și ce studii universitare de licență, master și MBA pot urma pentru a deveni un lideri in industrie.

IntegralEdu logo

Managementul în industria hotelieră este o știință care s-a dezvoltat enorm în ultimii 50 de ani. Dacă în 1950 se înregistrau la nivel mondial 25 de milioane de turiști internaționali, statisticile din urmă cu 3 ani arătau că numărul acestora a crescut la 1.1 miliarde, iar proiecția este ca la o rată de crește de 3.3% pe an, se va ajunge în 2030 la 1.8 miliarde, mai ales datorită dezvoltării noilor tehnologii la un “click distanță”. Evoluția acestui sector a impus standarde atât de înalte încât marile universități au dezvoltat programe tot mai nișate, realizate de cele mai multe ori în colaborare cu principalii jucători din industrie. Spre exemplu, la nivel internțional se studiază arta culinară la cel mai înalt nivel la Culinary Arts Academy din Elveția sau designul hotelier la IHTTI School of Hotel Management, Neuchatel. De asemenea, managementul hotelier sau antreprenoriatul în această industrie au ajuns să fe discipline distincte, precum cele din cadrul Swiss Hotel Management School sau Cesar Ritz College tot din Elveția. Un alt exemplu este Hotel Institute Montreux, care include în programul său de studii atât experiența elvetiană în managementul hotelier, cât și pe cea acumulată în spațiul american.Toate aceste universități distincte sunt grupate în academia Swiss Education Group, a căror reprezentanți vor fi la București la sfârșitul acestei săptămâni. Printre altele, aceștia vor explica tinerilor interesați de o carieră în domeniu ce calități, pregătire și experiență trebuie să aibă un manager în industria hotelieră, un hospitality expert, un event manager și chiar un Chef.

Participarea va fi gratuită, însă cei interesați trebuie să se înregistreze în prealabil pe site-ul consultantului educațional IntegralEdu, pe adresa: https://www.worlduniversities.ro/ro/articles/excelenta-elvetiana-si-leadership-in-hotel-management—hospitality-si-culinary-arts.

Premieră în România: tabără educațională în domeniul ospitalității

Tot în cadrul evenimentului de la Novotel, tinerii între 17 și 24 de ani se vor putea șă se înscrie la prima tabără de vară organizată în România, cu focus pe educația în domeniul ospitalității. În perioada 22-24 iunie, tinerii vor fi “campați”, chiar în hotelul Novotel și vor testa direct la fața locului, împreună cu trainerii elvețieni de la SEG și de experți ai industriei din România, ce înseamnă să faci business hotelier, bazându-se pe scenarii și situații reale.

Despre IntegralEdu

IntegralEdu este cel mai important consultant educațional din România pentru studii în afara țării și pentru programele Work and Travel in State, cu birouri în București, Constanța, Craiova, Constanța, Constanța și Timișoara. Grupul de firme INTEGRAL are o experiență internațională de peste 25 de ani în consilierea elevilor, părinților și a tuturor celor interesați de alegerea celor mai bune programe educaționale și instituții de învățământ din străinătate, studii gimnaziale, liceale, universitare și centre de limbi străine. Prezentă în România din anul 2008, IntegralEdu este cea mai mare companie de consultanță în educație la nivel local și reprezintă peste 500 de instituții de învățământ de top din întreaga lume. IntegralEdu organizeaza cele mai mari targuri de consultanta educationala pentru studii in strainatate in cadrul carora elevii, studentii si parintii acestora au ocazia sa intalneasca reprezentantii unor scoli si universitati de prestigiu din intreaga lume. Pentru mai multe informatii puteti accesa www.Integraledu.ro, www.worldeducation.ro si pagina de FB www.facebook.com/Integraledu.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *