free download 78 travel guides written by experts

Premiera pentru Andrei Leonte

Câştigătorul primului sezon X Factor îşi lansează mâine la Neatza cu Răzvan şi Dani primul videoclip din carieră

La mai puţin de o lună de la lansarea celei de-a treia melodii de după câştigarea X Factor, Andrei Leonte revine cu o surpriză de proporţii pentru fanii săi. Câştigătorul primului sezon X Factor va lansa mâine dimineaţă, în timpul emisiunii Neatza cu Răzvan şi Dani, videoclipul melodiei “Te iubesc cât 2”, primul din carieră.

Dupa ce, în doar o luna de la lansarea pe canalul de Youtube al lui Andrei, prima piesa scoasa in colaborare cu Roton, “ Te iubesc cat 2” a strans peste o jumatate de milion de vizualizări, a venit timpul ca Andrei să-si bucure fanii cu un videoclip. Andrei Leonte a încheiat recent filmările la primul său clip şi este gata să îl împărtăşească cu fanii. O va face chiar mâine dimineaţă şi nu oriunde, ci la emisiunea la care toţi artiştii celebri aleg să îşi lanseze noile hituri sau videoclipuri: Neatza cu Răzvan şi Dani.

Povestea regizata de Marius Olteanu vorbeste, ca şi cântecul, despre o relaţie ideală si despre un gest romantic pe care ar trebui să-l faci măcar o dată în viata dacă iubeşti cât 2. Filmările care au durat 3 zile şi au avut loc la Corbu, pe malul mării nu au fost deloc lipsite de peripeţii, iar Andrei este gata să le povestească mâine curioşilor experienţele prin care a trecut. Printre acestea, faptul că a fost nevoit să mărşăluiască peste 10 km sau că a fost zgâriat pe faţă si pe gât de iarba înaltă şi uscată.

Andrei Leonte a devenit cunoscut în întreaga ţară după ce X Factor a dat visului său o scenă. Pe 1 ianuarie 2012, Andrei era alesul publicului drept câştigătorul primului sezon X Factor. În urmă cu 3 saptămâni, un nou sezon X Factor a luat startul în forţă la Antena 1, aducându-le telespectatorilor nu doar o nouă generaţie de concurenţi, ci şi de juraţi. Astfel, în fiecare duminică de la 20.30, telespectatorii pot urmări parcursul noilor concurenţi spre marele premiu de 200.000 de euro, dar mai ales spre oportunitatea de a deveni următorul super star al României.

Bucuresti, 08.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *