free download 78 travel guides written by experts

Premiera pe piata de comert electronic din Romania

Elefant.ro introduce sistemul de comandă cu un singur click

Elefant.ro, cea mai mare librărie online din România, lansează în premieră „Comanda cu un click”, cea mai rapidă şi mai simplă modalitate de comandă cunoscută în comerţul online.

Comanda cu un click este procedura prin care clienţii Elefant.ro vor completa o singură dată adresa de livrare şi preferinţele de plată, direct din contul de utilizator. Aceste informaţii vor deveni setări predefinite şi vor fi folosite ulterior pentru fiecare comandă cu un click plasată pe Elefant.ro.

Procedura obişnuită de comandă online este astfel simplificată, oferind utilizatorilor cea mai bună experienţă a cumpărăturilor online. Acest model a fost pentru prima dată implementat de Amazon.com şi AppleStore, contribuind, printre altele, la consacrarea comerţului electronic pe plan internaţional.

„Este foarte simplu să comanzi cu un click: îţi alegi produsul dorit şi apeşi pe un buton. Doar atât!”, afirmă Vlad Puescu, Digital Manager Elefant.ro.

Comanda cu un click simplifică şi opţiunea de plată prin card bancar: după prima plată efectuată nu va mai fi nevoie de completarea tuturor datelor. Va fi suficientă selectarea cardului şi introducerea codului de securitate de pe spatele acestuia. Astfel, procedura de comandă devine mult mai simplă şi mult mai sigură, iar datele personale rămân în siguranţă.

„Aveam în vedere de ceva timp implementarea acestei proceduri pe Elefant.ro. Realizarea ei în acest moment este doar un pas firesc, perfect integrat în strategia noastră de dezvoltare. Unul dintre principalele noastre scopuri este să aducem constant un plus de inovaţie pe piaţa online din România”, a declarat Ruxandra Banaru, Director Executiv Elefant.ro.

Dezvoltarea noii proceduri reprezintă efortul echipei proprii de programare şi este rezultatul a două luni de lucru pentru implementare.

Clienţii Elefant.ro pot comanda acum mai sigur şi mai uşor orice produs din oferta vastă disponibilă pe site-ul librăriei: peste 40.000 de cărţi, eBooks, muzică, filme, eReadere şi tablete. Mai mult, cumpărătorii pot citi înainte de achiziţie primele 20 de pagini din peste 5.000 de cărţi, concept ce va fi extins în curând şi ofertei de muzică şi film achiziţionate online. Piesele vor putea fi ascultate în avanpremieră timp de 30 de secunde, iar filmele vor avea un trailer disponibil spre vizionare, înainte de plasarea comenzii.

Dezvoltarea portofoliului de produse şi creştere semnificativă estimată pentru 2012

În anul 2011, Elefant.ro a înregistrat o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro, iar estimările companiei pentru anul curent se ridică la 2,5 milioane euro exclusiv online. Creşterea este aproximată în urma completării portofoliului de produse cu gama media şi carte străină. De asemenea, Elefant.ro derulează de la începutul anului curent un parteneriat de exclusivitate cu reţeaua Kaufland pentru difuzarea de carte. Pentru acest parteneriat se estimează circa 1 milion de euro în cifra de afaceri pe 2012.

Lansarea noii proceduri simplificate vine pe fondul unei creşteri de peste 70% a comenzilor înregistrate de Elefant.ro comparativ cu începutul anului anterior.

Bucuresti, 26.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *