free download 78 travel guides written by experts

Premiera pe AXN, diseara: „Hannibal” revine cu sezonul doi

Sezonul doi al serialului Hannibal începe diseară, de la 23:00, pe AXN

Hannibal, întunecat și plin de mister, revine cu mai multe provocări psihologice și cu noi dezvăluiri șocante, chiar din această seară, de la 23:00, pe AXN.

Will Graham (Hugh Dancy) este închis în azilul de boli mintale, acuzat de crimele comise în realitate de Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen). Will îşi dă seama cine este cu adevărat Hannibal, dar trebuie să dovedească tuturor că este încă în deplinătatea facultăţilor mintale şi că nu el a comis oribilele crime. Jack Crawford (Laurence Fishburne), şeful echipei FBI, se confruntă, la rândul său, cu sentimente contradictorii legate de Will – este acesta un criminal cu sânge rece? Încercând să afle răspunsul, Jack apelează la un om în care are încredere: Hannibal Lecter. Cu Will închis, Hannibal devine noul consultant FBI. Hannibal duce o luptă interioară între gândul de a se proteja şi dorinţa de a-l menţine pe Will aproape, în ciuda sfaturilor psihiatrului Bedelia du Maurier (Gillian Anderson).

Dansul mortal între cele două personaje continuă şi în sezonul doi, în 13 episoade din care aflăm că nimic nu mai poate fi la fel.

Thriller-ului de investigaţie al lui Bryan Fuller’s (“Pushing Daisies”) este o producţie originală AXN pentru SPT Networks, în Asia, America Latină, Brazilia, Rusia, Europa Centrală, Africa şi Iberia. Parte a lansării globale a sezonului 2, Hannibal va fi difuzat în 80 de ţări, subtitrat sau dublat în 18 limbi. Hannibal este comandat de Sony Pictures Television Networks şi produs de Gaumont International Television.

Bucuresti, 07.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *