metalshow

Premiera nationala: eveniment international dedicat exclusiv industriei zootehnice, in calendarul

expozitional pentru 2015

ABplus Events, Divizia Agribusiness, anunțã calendarul evenimentelor cu tematicã agricolã pentru anul 2015:
21 – 24 mai 2015 – ZEFA, Expoziția Internaționalã de animale de rasã și echipamente pentru zootehnie – SUCEAVA, Vatra Dornei – aerodrom Floreni
iunie 2015 – Întâlnirea anualã a fermierilor din regiunea de Nord-Est – NEAMȚ, SCDA Secuieni
03 – 06 septembrie 2015 – AGRALIM, Târgul pentru fermieri – IAȘI, Ezãreni – Stațiunea didacticã USAMV IAȘI

Evenimentul național de zootehnie al României, lansat în mai 2015

Divizia Agribusiness a ABplus Events lansează în 2015 unicul eveniment expozițional dedicat exclusiv crescătorilor de animale, companiilor și specialiștilor în zootehnie.

ZEFA – Zootechny Exhibition and Farm Stock Arena va avea loc pe pe Aerodromul Floreni, la Dorna Candrenilor – Vatra Dornei. Amplasamentul evenimentului a fost ales la granița dintre Bucovina și Transilvania pentru a facilita participarea fermierilor din județele Suceava, Botoșani, Bistrița-Nãsãud, Mureș, Harghita, Maramureș, Cluj, Iași, Neamț, Bacãu, Vaslui. În acest bazin geografic exploatațiile zootehnice reprezintã 42,77% din efectivul de bovine din România, 30,14% din efectivul de ovine și caprine din România și 39,46% din efectivul de cabaline din România.

ZEFA aduce ca noutãți în conceptul expoziției specializate show-ul de animale, concursuri și licitații de animale. Informații disponibile în curând pe www.zefa-expo.ro.

Târgul pentru Fermieri AGRALIM 2015 va avea loc în perioada 3 – 6 septembrie 2015

Cel mai mare eveniment agricol al Moldovei în câmp, Târgul pentru Fermieri AGRALIM, cel de-al doilea eveniment major anual din calendarul expozițional al ABplus Events, va fi organizat în perioada 3 – 6 septembrie, la Ferma Ezãreni – Stațiunea didacticã USAMV Iași din comuna Miroslava, județul Iași.

Unicul eveniment agricol din România cu un program de comunicare directã cu fermierii pe tot parcursul anului, prin intermediul Clubului Fermierilor AGRALIM, anunțã organizarea Întâlnirii anuale a fermierilor din regiunea de Nord-Est în cadrul stațiunii SCDA Secuieni-Neamț, în luna iunie. Întâlnirea anualã va fi organizatã având la bazã conceptul de field day, pregãtind astfel evenimentul agrar major al regiunii de Nord-Est, AGRALIM. Mai multe detalii pe www.expoagralim.ro.

Bucuresti, 28.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *