free download 78 travel guides written by experts

Premiera mondiala: Verbatim SSD Secure ExpressCard cu criptare hardware premium AES pe 256 de biti

–    32GB şi 16GB stocare la nivel înalt de securitate

Verbatim a lansat un ExpressCard SSD Secure ce dispune de criptare hardware premium AES pe 256 de biţi, combinând tehnologia inovativă pentru stocare, cu protecţia puternică a datelor. SSD Secure ExpressCard, este primul de acest gen în lume şi este disponibil în versiuni de 32GB şi 16GB.

·    Criptare hardware premium AES 256-biţi
·    Introducere obligatorie a parolei
·    Conţinutul drive-ului şters automat după 10 introduceri eronate ale parolei
·    Cardul SSD poate fi introdus complet în slotul ExpressCard
·    Consum redus de energie – bateria laptop-urilor si netbook-urilor este foarte puțin afectată
·    Robust şi rezistent la şocuri
·    Compatibil cu Windows XP, Vista

Cererea de soluţii de stocare mobilă ce satisfac standarde stricte de securitate a crescut în mod semnificativ în ultimele luni. Verbatim deschide noi drumuri cu SSD Secure ExpressCard. Capacitatea de criptare premium AES 256-biţi garantează securitate maximă pentru datele stocate. Criptarea hardware, cu introducere obligatorie a parolei, protejează informaţiile chiar dacă SSD-ul ajunge în mâini greşite. Având încorporată instrucţiunea de formatare a conţinutului după 10 autentificări eronate, securitatea drive-ului este astfel sporită. O altă funcţie interesantă este posibilitatea de a creea conturi Guest cu parole separate, permiţând astfel accesul altor persoane la o porţiune sau chiar la toate datele.

SSD-ul este foarte robust şi rezistent la şocuri şi vibraţii; astfel portabilitatea acestuia este avantajată chiar şi în condiţii nefavorabile.  Un alt avantaj cheie al acestui SSD este reprezentat de consumul mic de energie care la rândul său duce la o viaţă mai lungă a bateriei pentru laptop-uri şi netbook-uri.  Datorită compatibilităţii plug and play, SSD Secure ExpressCard este pregătit pentru utilizare imediată, evitând astfel instalarea de software suplimentar sau verificarea drepturilor de administrator. Dacă doriţi, aveţi posibilitatea de a utiliza ExpressCard-ul ca pe o extensie a memoriei calculatorului din moment ce acesta intră complet în corpul laptop-ului.

“Am observat o creştere semnificativă pe piaţa SSD în ultimele luni. Verbatim profită de această oportunitate prin extinderea gamei SSD ExpressCard pentru a include şi o versiune ce criptează hardware: SSD Secure ExpressCard. Venim în întâmpinarea nevoilor în continuă creştere, de soluţii de stocare sigure, cu produse inovative ce au deja integrate aspectele de securitate,” explică Hans-Christoph Kaiser, Business Development Manager Verbatim EUMEA.

SSD Secure ExpressCard de la Verbatim poate fi introdus în slotul PCI ExpressCard al cumputerului, o caracteristică standard pentru laptop-urile moderne. Cardurile sunt compatibile cu Windows XP și Vista, şi vor fi în curând disponibile în magazine în variantele 16GB şi 32GB.

Bucuresti, 20.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *