free download 78 travel guides written by experts

Premiera la The Money Channel

Cea mai pretioasa opera de arta scoasa la vanzare in Romania, "Taietorul de lemne"de Camille Pissarro, este evaluata intre 4 si 6 milioane de euro si va fi scoasa la licitatie, joi, 25 iunie, in cadrul unui eveniment organizat de Artmark, una dintre cele mai importante antreprize de arta din Romania.

Licitatia va fi transmisa in direct la The Money Channel incepand cu ora 20:00. The Money Channel marcheaza astfel o premiera, fiind  prima televiziune din Romania care transmite in direct o licitatie de arta.

Alaturi de pictura lui Pissarro, vor mai fi scoase la licitatie si alte doua lucrari de o importanta aparte, "Aisé" de Camil Ressu si "Port" de Marcel Iancu. In premiera, licitatia de vara a Artmark include si o sectiune de arta europeana, alcatuita din 15 picturi si sculpturi realizate de maestri precum Emile-Antoine Bourdelle, Delacroix si Salvador Dalí. In total, 136 de lucrari de pictura, sculptura, fotografie si ceramica vor putea fi cumparate in cadrul licitatiei de saptamana viitoare, multe apartinand colectiei istorice  Doctor Dona, recent retrocedata mostenitorilor familiei de catre Muzeul National de Arta al Romaniei.

Bucuresti, 17.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *