Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Premiera in Romania: interventie chirurgicala in stomatologie,

fara taieturi si disconfort, la Clinica 32

Dacă îți dorești să repari complet dantura cu implanturi și visezi să o faci evitând zilele pe care ar trebui să le petreci fără dinți, tăieturile și întreg disconfortul, poți să faci o intervenție chirugicală care poate avea loc fără tăieturi, umflături și alte traume provocate de o operație clasică.

În premieră în România, Clinica 32 din capitală îți oferă implantul dentar printr-o tehnică stomatologică digital și în numai trei zile se parcurg toate etapele necesare, pentru un zâmbet perfect și o intervenție chirurgicală ghidată, fără traume: tomografie computerizată, planificare virtuală, print 3D al ghidului pentru înserarea implantului, bonturi finale de zirconiu, dinți provizorii si montarea propriu-zisă. După perioada de integrare, se face coroana de porțelan, finală.

"80% dintre problemele referitoare la implantul dentar sunt generate de o alegere nepotrivita. Alte cauze ale eșecului implantului, încă din primul an de la efectuarea lucrării, pot fi igiena deficitară sau bolile sistematice. Din aceleași motive, unele implanturi pot eșua după câțiva ani. Colesterolul mărit și deficitul de vitamina D pot fi, de asemenea, cauze ale problemelor cu implantul" afirmă dr. Răzvan Boberiș, Clinica 32.

Costul implantului realizat prin tehnica digitală se încadrează în prețul unui implant oarecare (în jurul sumei de 3.000 de lei) și include bontul final de zirconiu. În cazul în care locuiești în afara Bucureștiului nu trebuie să-ți faci griji în privința cazării. Clinica 32 oferă cazare la un hotel de 4* în capitală. Programările se pot face și online www.clinica32.ro/shop-online.

Clinica 32 este o clinică stomatologică din București, înființată în anul 2005, de către o echipă tânără și competentă, dotată cu toate echipamentele necesare unei clinici moderne, de la scaune, aparate de chirurgie ultrasonica și tehnică de recoltare a sângelui propriu APRF, radiologie intraorala și panoramică, până la sterilizare umedă, care tipărește rezultatele și oferă cu acuratețe parametri sterilizării.

Bucuresti, 03.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *