Baby Boom Show Virtual

Premiera in Romania – filme artistice de renume, pe format Video CD

Euro Entertainment Enterprises, membru RTC Holding, lanseaza in premiera pe piata din Romania filme artistice (de categoria A) intr-un format larg raspandit international. Video CD-ul (VCD) a fost utilizat pana acum in Romania exclusiv ca suport pentru filme de nisa. Euro Entertainment isi propune ca prin lansarea acestui format, foarte accesibil ca pret, sa umple golul lasat de disparitia VHS-ului, si in acelasi timp sa concureze pirateria in acest domeniu.

Avantaje format VCD:

·    Pret de vanzare foarte accesibil
·    Ofera o calitate apropiata de cea a DVD-ului
·    Calitate superioara formatulului VHS
·    Posibilitatea redarii atat pe orice player compatibil cu formatul DVD, cat si pe marea majoritate a player-elor de calculator

Andreea Roiu, manager al companiei media, Euro Entertainment Enterprises crede ca: “Toate aceste filme artistice rulate recent pe marile ecrane sau desenele animate indragite de cei mici, si nu numai, vor avea avantajul pretului fata de cele in format DVD, dar, in primul rand, vor concura cu succes titlurile piratate. VCD-ul este o alternativa reala a pirateriei, fiind un produs original si mai mult decat accesibil ca pret”.

Orice titlu vandut de Euro Entertainment in format VCD va contine 2 discuri care au rate mici de comprimare, pentru a satisface pe cei ce doresc o rezolutie apropiata de cea a DVD-ului.

Printre primele titluri care vor fi lansate (un film artistic si 4 desene animate) mentionam:
·    Jarhead – Puscasii marini
·    Jurnalul lui Barbie
·    Barbie Fairytopia – Descopera o noua lume fermecata
·    Barbie in Printesa si sarmana croitoreasa
·    Barbie in Lacul Lebedelor

Euro Entertainment Enterprises este companie licentiata Universal Pictures International, Paramount Home Entertainment, distribuitor New Films.

Bucuresti, 16.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *