Premieră dublă pentru Mazda la Salonul Auto de la Tokyo

• Un concept compact hatchback va introduce ultimele tehnologii, inclusiv motorul SKYACTIV-X
• Un alt concept de design dezvăluie direcția generației viitoare de modele inspirate de filosofia Kodo
• Noua Mazda CX-8 şi o ediţie specială Mazda MX-5 vor fi, de asemenea, expuse

Mazda Motor Corporation va expune la Salonul Auto de la Tokyo 2017 două modele concept: unul care anunţă produsele viitoarei generaţii şi altul care întruchipează direcţia de design a modelelor de generație următoare. Mazda va prezenta, de asemenea, motorul pe benzină SKYACTIV-X în cadrul expoziţiei care se deschide pentru public din 28 octombrie până la 5 noiembrie, după zilele dedicate presei, din 25 și 26 octombrie.

Next-generation design vision

Conceptul de produs, un hatchback compact, care îmbină tehnologia și designul de ultimă generație, îşi va face debutul mondial la Tokyo. Dispune de arhitectură SKYACTIV, tehnologii de generaţie viitoare bazate pe filosofia de design Mazda centrată pe om care oferă funcționalitate optimă, şi este alimentat de SKYACTIV-X, primul motor* comercial pe benzină din lume ce utilizează aprinderea prin compresie. Rezultatul este o performanţă dinamică îmbunătățită semnificativ, combinată cu un exterior care atrage privirile.

Modelul de viziune de design definește în același timp conceptul de design de generație viitoare Mazda – o expresie mai profundă a limbajului de design KODO, apreciat la nivel global, care a debutat pe Mazda CX-5 în 2012.

De asemenea, în cadrul showului se vor expune Mazda CX-8, noul SUV crossover cu trei rânduri de scaune, cu un upgrade major la nivelul motorizării SKYACTIV – D 2,2 diesel, precum şi o ediţie specială Mazda MX-5 Red Top. Mazda CX-8 se va afla la vânzare în Japonia, în luna decembrie. Mazda MX-5 va dispune de un plafon de culoare roşu cireș și tapițerie de piele nappa.

“În august, am anunțat viziunea Sustainable Zoom-Zoom 2030, viziunea noastră pe termen lung asupra dezvoltării tehnologiei,care stabilește modul în care Mazda speră să utilizeze plăcerea de a conduce, atracția fundamentală a automobilului, pentru a ajuta la rezolvarea problemelor cu care se confruntă oamenii, pământul și societatea. Viziunea la care se angajează Mazda este aceea de a reduce substanțial emisiile de CO2. Noi credem că cel mai bun mod de a realiza acest lucru este de a reduce emisiile în condiții reale, dar oferind în același timp un amestec de motoare cu ardere internă și tehnologii electrice, luând în considerare situația energetică și mixul energetic al fiecărei regiuni”,spune Masamichi Kogai, Director reprezentant, CEO şi Preşedinte Mazda. “Standul nostru din acest an marchează începutul unei noi ere pentru Mazda. Vom prezenta un concept cu design și tehnologii care vor defini o nouă generație de mașini Mazda. Printre acestea se numără SKYACTIV-X, un motor pe benzină care realizează un vis de lungă durată în industria auto mondială.”

Mazda va susţine o conferinţă de presă în 25 octombrie, la ora locală 13.40.

Lista exponatelor de la Tokyo Motor Show din 2017 Exponatele de referință

Concept de produs de generaţie viitoare (premiera mondială)

Concept de design de generatie viitoare

Modele programate pentru

vânzare

Mazda CX-8

Mazda2 (Mazda Demio) Noble Crimson ediţie specială**

Mazda Roadster (MX-5) Red Top ediţie specială

Model actualizat Mazda Roadster (MX-5) RF

Modele disponibile în prezent

Mazda6 (Mazda Atenza) sedan**

Mazda3 (Mazda Axela) sedan**

Mazda CX-3**

Mazda CX-5**

Expozitii de tehnologie

SKYACTIV-X pe benzină de generație viitoare

* Începând cu luna august 2017, în conformitate cu cercetarea companiei.
** expus după 26 octombrie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *