free download 78 travel guides written by experts

Premiera: DJ Optick si Vali Barbulescu mixeaza Back 2 Back

Cel mai bun DJ român din 2011, DJ Optick, şi cel mai cunoscut DJ din România, Vali Bărbulescu, ajung pe aceeaşi scenă într-o formulă deosebită: cei doi Dji de la Radio 21 mixează pentru prima oară back 2 back, în Club Kumuku din Roma, pe 8 aprilie, în prima zi a Paştelui Catolic. Aceasta este o premieră pentru DJ Optick şi Vali Bărbulescu, cei doi mixând până acum doar separat, atât în Club Kumuku din Roma, cât şi la alte party-uri la care au fost invitaţi să pună muzică.

„Cu siguranţă vom avea parte de un public excelent, mai ales că punem muzică în prima zi a Paştelui Catolic. Plus că vom avea parte de două zile la Roma în care vom avea timp să ne plimbăm, să facem cumpărături şi să facem multe poze.”, spune încântat DJ Optick.

„Am mixat amândoi separat în această locaţie şi pentru că ne-a plăcut, am decis să facem un set împreună back 2 back. Comunitatea de români din Roma este foarte numeroasă şi foarte avidă de distracţie şi prin urmare, cu siguranţă va fi o petrecere pe cinste”, spune Vali Bărbulescu.

DJ Optick se aude la Radio 21 în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 13:00 şi 16:00 în programul „Hit după Hit cu DJ Optick”.

Vali BĂRBULESCU poate fi ascultat la Radio 21 într-un program zilnic de două ore, între orele 16:00 si 18:00 – "iDRIVE". Cel mai cunoscut DJ român promite o emisiune cu cea mai bună muzică actuală într-o succesiune foarte dinamică.

Bucuresti, 05.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *