metalshow

Premiera Depeche//Dance

Teatrul Odeon prezinta un nou spectacol de dans, in cadrul programului Dans la Odeon, initiat si coordonat din 2001 de catre dansatorul si coregraful Razvan Mazilu:
 
DEPECHE // DANCE

Un spectacol de Massimo Gerardi
Decorul Eveline Havertz
Costumele Razvan Mazilu
Asistenta de coregrafie Lisa Gropp

Cu:

Razvan Mazilu
Laura Andrei
Bianca Patrichi
Judith State
Vanda Stefanescu
Cristian Chiș
Mircea Ghinea
Levente Szasz
Florin Tanase
Mihai Smarandache

“Music for the masses” este titlul unuia dintre cele mai de succes albume ale formatiei Depeche Mode: in realitate, sound-ul lui original nu este chiar pentru mase. Dimpotriva, este ascultat de aceia care vor sa se indeparteze de ceea ce se numeste “mainstream pop.” Dincolo de muzica, datorita stilului inconfundabil, Depeche Mode a devenit o sursa de inspiratie pentru multi artisti.

Pornind de la versurile si ritmurile cantecelor, Massimo Gerardi, coregraful spectacolului, a creat un spectacol de dans care se sprijina pe imaginea specifica a trupei, fiind inspirat si de faimosul artist vizual Anton Corbijn.

„Sunt incredintat ca fluxul dinamic al dansatorilor, condusi de prezenta puternica a lui Razvan Mazilu, va fi apreciat nu numai de spectatorii tineri. Dansatorii vor cuceri scena cu miscari cool, dansand pe hit-uri remixate, creatii mai vechi sau mai noi ale formatiei Depeche Mode.” – declara Massimo Gerardi

Primele spectacole: 12 si 13 martie 2010, ora 19.00

Pretul biletelor: intreg 42,40 lei; redus 21,20 lei

Sponsor principal: Blue Air

Bucuresti, 04.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *