metalshow

Premiera anului, Avatar, promovata de Panasonic si Twentieth Century Fox

Panasonic şi-a adus contribuţia la o mult-aşteptată lansare de la Hollywood

Panasonic Corporation anunţă colaborarea cu Twentieth Century Fox Film Corporation şi Lightstorm Entertainment pentru promovarea la nivel global a filmului AVATAR, de James Cameron.  În calitate de partener audio-video exclusiv al filmului, Panasonic a furnizat unele dintre cele mai recente produse ale sale din domeniul tehnologiei AV, pentru a contribui la realizarea mult-aşteptatului film, care va fi lansat în cinematografele din toată lumea, atât 2D cât şi 3D, pe 18 decembrie. Prin această colaborare, Panasonic va spori eforturile sale constante de a-şi promova tehnologia de vârf Full HD 3D către consumatori.

În colosalul film de acţiune şi aventură AVATAR, James Cameron, regizorul peliculei TITANIC, ne poartă într-o lume dincolo de limitele imaginaţiei. Pe îndepărtata planetă Pandora, un erou fără voie porneşte într-o călătorie plină de descoperiri, conducător  într-o eroică bătălie de salvare a civilizaţiei.

Conform acordului de colaborare, Panasonic a lansat o campanie mondială de publicitate legată de AVATAR, prin care promovează numeroase produse AV, inclusiv 3D, de la Panasonic. Este pentru prima dată când compania lansează o campanie internaţională de publicitate axată pe un singur film. Panasonic a prezentat imagini Full HD 3D uluitoare legate de AVATAR la numeroase evenimente, pentru a le dovedi consumatorilor din toată lumea puterea tehologiei 3D. O campanie de vânzări promoţionale în legătură cu filmul a fost deasemenea demarată de Panasonic pe tot globul.

În Statele Unite, Panasonic a deschis parteneriatul AVATAR cu o întreagă gamă de componente de vânzări şi marketing, inclusiv publicitate integrată pe principalele canale de media, precum şi activităţi promoţionale dedicate publicului ţintă de parteneri comerciali şi consumatori. În plus, Panasonic, a continuat să facă educaţie pe tema 3D prin turneul său naţional din acestă toamnă, când mai multe care special echipate au adus publicului experienţa copleşitoare Full HD 3D pe ecrane Panasonic VIERA Plasma HD de 103 inci cu playere Blu-ray. Panasonic a demonstrat cât de atractivă este tehnologia Full HD 3D şi la diverse târguri comerciale, inclusiv la Târgul Internaţional de Aparatură Electronică de la Las Vegas. 

În Europa, trei cinematografe mobile Full HD 3D au început în această toamnă să viziteze mallurile şi alte locaţii.  Odată cu târgul IFA, care s-a deschis pe 4 septembrie, Panasonic a prezentat filme Full HD 3D, inclusiv trailerul filmului AVATAR, la târguri şi evenimente din toată Europa.

În Japonia, activităţile promoţionale corelate cu Twentieth Century Fox au inclus reclame TV pentru  televizoarele cu ecran plat VIERA de la Panasonic, care au intrat în emisie din toamnă. La CEATEC 2009, un foarte important târg de produse electronice din Asia care s-a deschis pe 6 octombrie, Panasonic şi-a prezentat tehnologia Full HD 3D technology la cinematograful Full HD 3D de la standul Panasonic.

AVATAR este şi un film care utilizează ultimele noutăţi oferite de tehnologie în materie de producţie cinematografică. Produsele AV ale Panasonic au sprijinit acest efort. De exemplu, monitoarele cu plasmă de 65 de inci şi 103 inci de la Panasonic au fost folosite nu doar în studiourile de producţie, ci şi în studioul de editare personal al lui James Cameron, deoarece calitatea imaginii şi acurateţea culorilor au primit note bune de la pretenţiosul regizor. Alte produse Panasonic folosite au fost camerele profesionale AJ-HPX3000G P2HD cu carduri de memorie P2, utilizate de James Cameron pentru a organiza scenele înainte de a filma în 3D, computerele notebook şi aparatele foto digitale LUMIX.

“Cred că în viitorul apropiat filmele, jocurile şi computerele vor fi 3D. Pentru că 3D nu este ceva la care te uiţi, ci o realitate pe care o palpezi şi în care te poţi integra”, a spus Cameron. “În 2008 am fost foarte entuziasmat să îmi unesc forţele cu pionierii de la Panasonic. Ei îmi împărtăşesc filosofia asupra viitorului în entertainment. În calitatea  lor de companie de produse electronice de consum, ei stabilesc noi standarde în tehnologie. Excelenţa Panasonic e demonstrată de prezentarea 3D pentru locuinţă. Am avut ocazia să testez la prima mână tehnologia Panasonic Full HD 3D şi a fost ceva remarcabil.  Panasonic este coechipierul perfect pentru noi, atât cei din spatele cât şi din faţa camerei.
Compania joacă un rol crucial în înfăptuirea următorului mare pas înainte pentru home-entertainment.”, a mai completat regizorul.

“Colaborarea noastră cu Twentieth Century Fox şi James Cameron ca partener audio-vizual exclusiv la filmul AVATAR este cel mai amplu program promoţional pe care l-a lansat vreodată Panasonic având ca obiect un singur film,” a declarat Toshiro Sakamoto, vice-preşedinte executiv al Panasonic Corporation.  “Este o adevărată onoare să poţi ajuta artistul să îşi materializeze viziunea. Panasonic deschide drumul tehnologiei 3D spre casele oamenilor, ducând calitatea experienţei video de acasă la un nivel cu totul nou prin dezvoltarea primului sistem home-theater Full HD 3D, pe care l-am anunţat în premieră la CES 2009. Panasonic dezvoltă şi sisteme de producţie profesionale 3D pentru a spori calitatea mediului 3D şi a-i ajuta pe creatorii de conţinut să producă mai multe programe 3D pe care consumatorii să le poată savura confortabil în faţa propriului televizor.”, a mai spus oficialul companiei.

Bucuresti, 16.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *