free download 78 travel guides written by experts

Premier Motors inaugurează un nou showroom Mazda, în Timișoara

Premier Motors, partener Mazda care își desfășoară activitatea în Arad, a deschis un nou punct de vânzare în Timișoara. Astfel, compania și producătorul japonez își consolidează prezența în vestul țării prin adăugarea unui nou showroom. Pentru realizarea construcției de 350 m2 a fost necesară o investiție de 500.000 de euro, în total vor fi expuse 12 mașini, 6 la interior și 6 la exterior, cu posibilitatea realizării de test drive cu toate modelele mărcii. Premier Motors le oferă clienților consultanță de specialitate pe întregul proces de achiziție, furnizarea de piese și accesorii originale, îndrumare și consiliere after-sales.

Showroom-ul Mazda este, de altfel, o primă etapă a proiectului de dezvoltare Premier Motors în Timișoara, urmând ca într-un viitor apropiat să înceapă demersurile unei noi investiții destinate zonei de service.

Premier Motors Timisoara

„Suntem bucuroși să anunțăm deschiderea unui now showroom Mazda alături de partenerul nostru Premier Motors, care reconfirmă colaboarea eficientă de până acum. Odată cu această nouă reprezentanță, Mazda ajunge la 16 locații în România, consolidându-și poziția în vestul țării. Totodată, dezvoltarea Premier Motors confirmă interesul din ce în ce mai mare pe care clienții îl acordă mărcii noastre”, declară Cristian Rigu, Country Manager Mazda România.

„Investiția din Timișoara vine în întâmpinarea cererii crescute de care se bucură modelele Mazda, manifestate atât pe fondul general al unui potențial economic ridicat în zona de Vest a țării, cât și de tendințele de creștere din piață în raport cu marca japoneză. Ne propunem să le oferim clienților noștri servicii de cea mai bună calitate, iar showroom-ul Mazda reprezintă o primă etapă a proiectului nostru de dezvoltare, urmând ca în perioada imediat următoare să începem demersurile în vederea realizării unei noi investiții, pentru service. Pe tot parcursul realizării acestui proiect am beneficiat de un sprijin constant din partea Mazda România, față de care ne angajăm, la rândul nostru, să atingem un nivel de 80 de autoturisme vândute din noua locație în 2018, concomitent cu creșterea gradului de satisfacție al clienților noștri”, declară Radu Negrilă, director general Premier Motors.

Noul showroom din Timișoara poate fi vizitat, de luni până vineri, între orele 9:00 – 18:00 și sâmbătă, intre 9:00 – 13:00, în Dumbrăvița, pe drumul județean DJ691 la km 7. Pentru mai multe detalii, puteți accesa website-ul premier-motors.dealer-mazda.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *