free download 78 travel guides written by experts

Premier Imobiliare investeste 15.000 de euro si deschide prima sucursala din sectorul 3

– 10 noi locuri de muncă –

Premier Imobiliare (//premierimobiliare.ro), liderul pieței imobiliare din zona de sud a capitalei ṣi cu o istorie ce se întinde pe parcursul a 22 de ani, anunță deschiderea primei sucursale din sectorul 3, în urma unei investiții de 15.000 de euro. Investiția iniţială în acest nou punct de lucru reprezintă strict costuri de infrastructură, amenajări, telecomunicații ṣi marketing.

Noua sucursală Premier Imobiliare este amplasată pe Bulevardul Theodor Pallady, la nr. 35 și deține o suprafață de 120 m², generând pentru început 10 noi locuri de muncă. Este o sucursală creată după linia principală de design pe care merge compania în prezent, un spațiu comercial la parter de bloc, dotat și utilat corespunzător cu cerințele actuale ale pieței imobiliare. Prin această inaugurare, compania ajunge la un număr de 6 sucursale în București și Popești-Leordeni.

“Prin noua lansare de sucursală, ne dorim să dezvoltăm portofolii și în alte zone ale capitalei. Zona de est a Bucureṣtiului este în plină dezvoltare, iar noi am sesizat acest potențial la orizont. Oferta este completă, pachetul de servicii este all-inclusive: clientul vine la o cafea, alege casa, iar apoi consilierii Premier se ocupă de restul. În cei 22 de ani de activitate am revoluționat conceptul de agenție imobiliară, atât în sectorul 4, cât și în oraṣul Popești-Leordeni. Acest lucru dorim să îl realizăm ṣi în sectorul 3 în perioada imediat următoare”, declară Giulio Angheloiu, Manager General ṣi fondator al companiei Premier Imobiliare.

Ofertele imobiliare pentru sectorul 3 sunt diverse: apartamente cu 2, 3 și chiar 4 camere, garsoniere cu diverse suprafețe, vile cuplate și duplex și chiar ansambluri de vile single. Prețurile pentru unitățile locative încep de la 900 de euro/m² și pot ajunge chiar și până la 1.500 de euro/ m².

În acest moment, pentru noua zonă de dezvoltare, Premier Imobiliare colaborează deja cu peste 20 de dezvoltatori imobiliari, oferta însumând în prezent aproximativ 1.500 de unități locative. Portofoliul de ansambluri urmează a se dubla în primul trimestru al anului 2016, prin prisma negocierilor care se poartă deja cu investitorii.

Odată cu extinderea în sectorul 3, compania Premier Imobiliare vizează o creștere a vânzărilor cu 19% pentru anul 2016.

Înființat în anul 1994, Grupul Imobiliar Premier deține 6 sucursale, dintre care 5 sunt localizate în sectorul 4 și orașul Popești-Leordeni și una în sectorul 3. Cu 85 de angajați, Grupul Imobiliar Premier este liderul pieței imobiliare din zona de sud a Bucureștiului, deține în portofoliu unități locative cu prețuri care pornesc de la 20.000 euro ṣi ajung până la 350.000 euro, în 80 de ansambluri rezidențiale pe care le dezvoltă sau promovează. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați //premierimobiliare.ro. Ne puteți vizita și pe pagina de facebook la adresa www.facebook.com/premierimobiliareoficial.

Bucuresti, 09.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *