free download 78 travel guides written by experts

Premiantii industriei bunurilor de larg consum

Cei mai buni comercianţi, cei mai buni furnizori şi cei mai buni distribuitori de bunuri de larg consum vor fi cunoscuţi şi premiaţi joi, 19 octombrie 2006, la Gala Premiilor de excelenţă ale industriei bunurilor de larg consum. Concursul este organizat de revista Piaţa în parteneriat cu companiile Metro cash & cary, Quadrant Amroq Beverages, Aldis Călăraşi şi MEMRB Romania şi are menirea de a face cunoscute şi apreciate cele mai performante companii şi branduri dintr-un domeniu în dezvoltare accelerată în ultimii ani, cum este domeniul bunurilor de larg consum.

Câştigătorii celor 20 de premii sunt desemnaţi prin votul a circa 2.100 de producători, importatori şi comercianţi de bunuri de larg consum. „Ar fi fost mai simplu să decidem noi cine primeşte premiile, dar atunci s-ar fi numit «Premiile revistei Piaţa», nu ar fi fost premiile industriei bunurilor de larg consum şi, cel mai important, nu am fi putut elimina complet subiectivismul în deciziile noastre”, a precizat pentru NewsIn Cristian Bădescu, redactor şef al revistei Piaţa. „Nici o metodă de stabilire a câştigătorilor nu poate fi mai corectă şi mai puţin subiectivă decât aceea prin care comercianţii îi desemnează pe cei mai buni furnizori, iar furnizorii pe cei mai buni comercianţi; aceasta este metoda pe care am adoptat-o pentru Premiile de excelenţă ale industriei bunurilor de larg consum”, a adăugat Bădescu.

Premiile puse în joc în cadrul acestui concurs sunt: câte un Mare premiu pentru cel mai bun comerciant şi pentru cel mai bun furnizor, câte un premiu şi două menţiuni pentru cel mai dinamic comerciant, pentru cea mai bună iniţiativă a unui comerciant către consumatori şi pentru cea mai bună distribuţie, trei premii pentru cele mai bune produse noi (alimentare, nealimentare şi băuturi), trei premii pentru cele mai eficiente promoţii (la produse alimentare, nealimentare şi băuturi) şi trei premii pentru cele mai bune iniţiative de trade marketing (pentru produse alimentare, nealimentare şi băuturi).

Partenerii media ai Premiilor industriei bunurilor de larg consum sunt agenţia de ştiri NewsIn, The Money Channel – partener TV exclusiv , Hotnews, Radio Total, Cotidianul şi Radio România Actualităţi.

Gala de decernare a premiilor va avea loc la hotelul Marriott, joi, 19 octombrie, de la ora 18,30.
Pentru detalii suplimentare intră pe : //www.revista-piata.ro/premiile-de-excelenta.html  

Bucuresti, 17.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *