free download 78 travel guides written by experts

Pregatiti-va sa transportati lucruri netransportabile, intr-un sezon nou

din“Razboiul transportatorilor”, doar la HISTORY®

HISTORY®, canalul factual numărul 1 din România1, aduce telespectatorilor în exclusivitate un nou sezon din Războiul transportatorilor. Episoadele sezonului 7 vor fi difuzate în fiecare marți, la orele 22:00, începând din 27 octombrie.

Războiul transportatorilor urmăreşte câţiva transportatori independenţi care au descoperit că pot face avere transportând articole de care cei tradiţionali se feresc. Fiecare episod pătrunde în lumea competitivă a acestor transportatori, care se luptă pentru şansa de a transporta cele mai problematice încărcături. Fie că sunt începători sau experimentaţi, niciun transport nu e prea mare pentru aceşti profesionişti. Marc, Jarrett, Jennifer, Roy şi iubita lui pisică Muffy se întorc, alături de noii protagonişti Chris şi Robbie. Chris e printre cei mai deosebiţi transportatori, iar avantajul lui este dat de camionul care funcţionează cu un ulei alimentar, realizat chiar de el. Cât timp Chris e pe drum, iubita şi asociata lui Robbie îi găseşte încărcături şi îi planifică trasee în timp ce se ocupă de fiul ei, Carter. Acest cuplu din Carolina de Sud jonglează cu creşterea copilului, conducerea unei afaceri de succes şi îngrijirea căţelului lor din rasa Golden Retriever, Gix, care le este pasager permanent, așa că nu vă lăsați păcăliți de vârsta lor!

Vom afla cine livrează articolele la timp, cine are cel mai mare profit și cine este tras pe dreapta. Este o bătălie între veterani și noii veniți. În final, tot ce contează este transportarea la timp și în cele mai bune condiții ale articolelor.

Mai multe informații despre serial sunt disponibile pe pagina oficială de Facebook HISTORY și pe site-ul dedicat.

1 HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare, în rândul locuitorilor mediului urban din România, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, potrivit Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţei (ARMA). [Sursă: Kantar Media Audiences/ copyright ARMADATA SRL, perioada Februarie 2013 – Iulie 2015, pe toată durata zilei].

Bucuresti, 27.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *