free download 78 travel guides written by experts

Pregatirile pentru un nou sezon Te pui cu blondele? au luat startul

Dan Negru reface armata blondelor!

Cel mai longeviv şi captivant show de cultură generală, “Te pui cu blondele?”, se pregăteşte să revină la Antena 1 cu un nou sezon, iar căutările pentru cea mai puternică armată de blonde sunt în toi. Cele mai isteţe blonde sunt aşteptate, aşadar, să dovedească încă o dată cât de sexy este inteligenţa şi să intre într-o confruntare strânsă cu cele mai mari staruri ale României. Castingul pentru noua echipă de blonde va avea loc miercuri, 10 octombrie, joi, 11 octombrie şi vineri, 12 octombrie, în Bucureşti.

“Te pui cu blondele?”, îndrăgitul show moderat de Dan Negru, şi-a cucerit publicul încă de la prima ediţie, difuzată în 2008 şi de atunci, sezon după sezon, telespectatorii i-au rămas aproape pentru a savura un concurs provocator de cultură generală. Pe parcursul timpului, foarte multe nume cunoscute au acceptat propunerea de a intra în confruntare cu cele 50 de blonde, răspunzând întrebărilor de cultură generală, dar şi îndrăzneţelor curiozităţi ale adversarelor.

Gheorghe Hagi, Nadia Comăneci şi Ilie Năstase, Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, Mirabela Dauer, Simona Gherghe, Dan Capatos, Cătălin Botezatu, Cristian Ţopescu, Ovidiu Lipan Ţăndărică, acestea sunt doar câteva dintre vedetele care au venit în platoul “Te pui cu blondele?” pentru a-şi testa cunoştinţele generale, iar lista numelor cunoscute care îşi vor măsura forţele cu provocatoarele blonde este încă deschisă.

Un nou sezon al emisiunii se apropie cu paşi repezi, cel de-al nouălea din istoria celui mai longeviv show de cultură generală. Pregătirile sunt în toi, iar pentru acest sezon, Dan Negru speră la cea mai puternică armată de blonde din câte au fost vreodată, o superechipă capabilă să obţină victorie după victorie într-o confruntare spectaculoasă.

Aşadar, pentru a face parte din echipa lui Dan Negru în acest sezon, blondele isteţe sunt aşteptate la casting, miercuri, joi şi vineri, 10,11 şi 12 octombrie 2012, între orele 15.30 – 18.30, în Clădirea Inav, b-dul Ficusului 44A, etaj 4, sector 1, Bucureşti. Telefoane de contact, 021.20.30.212 şi 0744.696.222.

Bucuresti, 07.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *