free download 78 travel guides written by experts

Pregatirea pentru viitorul copil – idei economice propuse de LumeaCopiilor.com.ro

Venirea pe lume a unui copil înseamnă bucurie, dar și responsabilitate maximă. Pentru tinerii părinți care nu dispun de resurse financiare consistente, pregătirea camerei copilului, cumpărarea de accesorii și echipamente pentru acesta, alegerea unor soluții convenabile devin adevărate provocări. Criza economică ce parcă nu se mai termină și-a pus puternic amprenta asupra consumului, astfel că destul de mulți tineri părinți își fac cu atenție calculele pentru a putea face toate cumpărăturile fără a arunca în aer bugetul existent. 

În acest context, magazinul online de jucării și produse dedicate copiilor www.LumeaCopiilor.com.ro și-a propus să vină în ajutorul părinților cu buget limitat, selectând pentru aceștia o listă de dotări, accesorii și echipamente vitale pentru noul membru al familiei. Înainte de orice, prima piesă esențială de mobilier din camera copilului este pătuțul. După venirea de la maternitate, băiețelul sau fetița va trebui să se acomodeze într-un pătuț cât mai confortabil, în care va dormi poate chiar până la 3-4 ani.

Astfel, părinții trebuie să facă o alegere convenabilă, dar și eficientă – trebuie ales un pătuț de calitate, care să reziste elanului celui mic. Pe LumeaCopiilor.com.ro, prețurile pătuțurilor de bază, din lemn, încep de la 249 de lei, dar o saltea specială pentru copii trebuie cumparată pentru ca cel mic să doarmă confortabil (și, implicit, și părinții să se poată odihni). Există posibilitatea de a achiziționa salteaua alături de pătuț, la un preț promoțional al întregului pachet. Astfel, între 300 și 400 de lei trebuie alocat pentru pătuț și saltea. Dacă se alege un pătuț pliabil, salteaua nu este obligatorie, dar este recomandată, copilul va dormi și mai bine.

Pătuțurile pliabile sunt mai ieftine, prețurile încep de la doar 219 lei, un adevărat "chilipir" pentru părinți. Multe persoane aleg aceste variante nu numai datorită costurilor mici, ci și ușurinței în transport, montare și demontare. Copiii dorm foarte bine și în aceste pătuțuri, o variantă modernă și flexibilă. Unii părinți aleg modele de pătuțuri cu setare și alte accesorii foarte utile mai târziu, pătuțurile putând fi transformate în mobilier special atunci când copiii depășesc vârsta de 3 ani. Deși mai scumpe, aceste modele se pot dovedi eficiente și rentabile în timp.

Tot pentru camera copilului, viitorii părinți trebuie să pregătească și alte dotări. Pledurile și lenjeriile de pat trebuie să existe pe lista de cumpărături. Costurile încep de la sub 100 de lei pentru ambele, crescând în funcție de modelele și materialele alese. Pentru decor, părinții pot alege și tablouri și rame foto care să însenineze atmosfera – este foarte important ca cel mic să descopere lumea pornind de la culori plăcute și calde. Pentru începerea diversificării alimentației, copilul va avea nevoie de o măsuță dedicată. Un scaun-masuță pentru bebeluși costă 129 lei în varianta de bază sau mai mult pentru modelele mai atractive, cu mai multe funcții și dotări.

Jucăriile nu pot fi separate de copii, astfel că până și cel mai mic copil are nevoie de jucării adecvate vârstei sale. Pentru cei mai mici, pe lângă zornăitoare și alte accesorii pentru pătuț, pot fi alese jucării complexe care să stimuleze copiii, să le faciliteze folosirea simțurilor auditiv, vizual și tactil. Un model deosebit este Multifuncțional 5în1 Little Tikes, băncuța multifuncțională cu jucării și sunete care deservește copilul în diverse activități de la naștere până la împlinirea vârstei de 3 ani. Prezentat în diverse combinații de culori, reușește să capteze atenția copilului prin diversele moduri în care poate fi utilizat. O alegere bună ar fi și un play center, costul fiind mai mare – 519 lei pentru un model care poate fi folosit mai mult timp, asigurând un spațiu închis dotat cu jucării și salteluță pentru a nu se răni copilul, dar limitând accesul bebelușului în locuri periculoase atunci când acesta nu e direct supravegheat.

Daca cel mic va călători și cu mașina în scurt timp, părinții trebuie să aleagă și un scaun auto special, din grupa 0 – pentru copii până la 13 kilograme. Prețul celui mai ieftin este de 179 lei, dar se pot alege și variante de cărucioare care să includă și un astfel de echipament. Oricum, căruciorul va fi pentru copil cel mai bun mijloc de transport în următorii doi ani, astfel că alegerea unui model de cărucior este o treabă importantă pentru părinți. Dacă bugetul le permite, pot alege chiar două cărucioare – unul mai suplu, de vară, și un altul sport, mai complex, pentru toate anotimpurile. Cele mai ieftine cărucioare pe LumeaCopiilor.com.ro pot fi achiziționate la 129 lei, însă modelele cu dotări complete depășesc 200 de lei.

Mai departe, drumul spre premergătoare, mașinuțe (minimodele auto), biciclete și trotinete este extrem de scurt. Vor urma skateboarduri, săniuțe, role, jucării de grădină și de plajă și multe altele, toate putând fi găsite în categoriile de pe www.LumeaCopiilor.com.ro.

Administrat de compania Efalia SRL, magazinul cuprinde jucării pentru toate vârstele, jucării de sezon (mingi și jucării de plajă, seturi nisip și produse gonflabile, precum și săniuțe și alte articole de iarnă), jucării pentru "utilizare" în casă sau în grădină. Jucării de toate dimensiunile și pentru toate bugetele pot fi găsite în "raioanele" magazinului.

Magazinul oferă și mobilier special pentru camera copilului, dotări complete pentru centre de joacă, jocuri distractive, dar și multe alte produse utile pentru părinți: apărători și protecții copii, premergătoare copii, cărucioare copii, pătuțuri copii și scaune auto speciale.

Pe www.LumeaCopiilor.com.ro pot fi comandate online, direct din stoc, rucsacuri și genți, prosoape, pleduri și lenjerii, papuci, corturi și accesorii, saci de dormit, saltele și multe altele. Copiii pot alege mașinuțe electrice și motociclete electrice, mașinuțe și triciclete cu și fără pedale, păpuși, arme de jucărie pentru copii, biciclete pentru copii, jocuri logice, leagăne, balansoare, skateboarduri pentru copii.

Bucuresti, 24.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *