free download 78 travel guides written by experts

Pregateste-te pentru bonusuri mai mari atunci cand zbori premium cu British Airways

Oaspeţii British Airways vor primi ca bonus peste 100,000 BA Miles şi până la 800 USD prin Marriott TravelCard atunci când călătoresc în orice cabină premium, de acum până la sfârşitul anului.

După înregistrare, clienţii vor primi drept bonus BA Miles de fiecare dată când zboară în Club Europe, Club World sau First, şi în acelaşi timp, vor fi mai aproape de un zbor recompensă şi un TravelCard Marriott. TravelCard Marriot poate fi folosit la orice hotel al reţelei pentru cazare sau o serie de servicii, inclusiv tratamente spa, cocktail-uri şi cina sau chiar o partidă de golf.

Pentru a fi eligibil pentru oferta promoţională clientii trebuie să fie membri ai British Airways Executive Club. Pentru a vă înscrie în Executive Club accesaţi www.ba.com/stepup şi înregistraţi-vă automat pentru oferta.

Emil Delibashev, Directorul Comercial al British Airways pentru zona Balcanilor declară: “British Airways oferă o experienţă de neegalat pentru clienţii premium, aceştia putand beneficia de lounge-uri luxoase, check-in rapid şi cabine spaţioase.

“Suntem încântaţi că ne putem recompensa oaspeţii care călătoresc în cabinele premium cu oferte fantastice, cum ar fi aceasta. Acei utilizatori care nu sunt deja membri Executive Club ar trebui să se înregistreze acum pentru a beneficia de ofertă”.

Pentru mai multe detalii despre ofertă sau pentru a vă înregistra vizitaţi ba.com/stepup.

Bucuresti, 25.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *