free download 78 travel guides written by experts

Precizari TVR referitoare la programul TVR 1 din noaptea de 6 spre 7 noiembrie

Referitor la programul TVR 1 din noaptea de 6 spre 7 noiembrie, facem urmatoarele precizari:

Românii au putut afla în direct de la TVR 1 rezultatele primelor exist poll-uri şi numele preşedintelui american pentru următorii patru ani.

Ediţia specială, America alege, de pe TVR 1, dedicată alegerilor din Statele Unite al Americii a început înainte de închiderea urnelor.

În cadrul emisiunii America alege, începând de la ora 6.00, corespondenţii TVR au transmis în direct de la Washington, Bruxelles, Moscova şi Tel Aviv relatări despre atmosferă şi reacţiile oficialilor.

TVR a acordat o importanţă deosebită acestui subiect, telespectatorii televiziunii publice aflând în direct cine este preşedintele SUA în următorii 4 ani, dar şi informaţii despre sistemul electoral american, reacţii ale alegătorilor şi ale celor doi candidaţi.

Spre deosebire de celelalte televiziuni generaliste, TVR 1 şi-a adaptat programul astfel încât să prezinte cele mai importante momente ale alegerilor prezidenţiale din SUA.

Revizia tehnică, dintre orele 2.00 şi 6.00, programată şi anunţată la CNA cu mai multe luni înainte, nu a afectat accesul la informaţii al telespectatorilor. Din cauza diferenţei de fus orar, procesul de votare din SUA se desfăşoară când în Europa e noapte, interval în care, pentru o televiziune generalistă, o ediţie specială ar reprezenta un efort financiar considerabil, în raport cu audienţa.

Bucuresti, 07.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *