metalshow

Precizari referitoare la propunerea CA al TVR pentru functia de PDG

Ca urmare a informatiilor inexacte vehiculate in mediul online referitoare la recomandarea Consiliului de Administratie al SRTV pentru functia de Presedinte-Director General al societatii, facem urmatoarele precizari:  Consiliul de Administratie al SRTV a inaintat presedintilor Birourilor Permanente ale celor doua Camere, precum si presedintilor comisiilor de cultura ale Senatului si Camerei Deputatilor o singura recomandare pentru functia de PDG al SRTv, respectiv doamna Monica Simona Ghiurco.

Recomandarea a fost facuta in urma votului derulat in cadrul sedintei CA din data de 28 aprilie a.c., in acord cu Regulam de Organizare si Functionare al Consiliului de Administratie si cu prevederile Legii 41/1994.

In cadrul sedintei, membrii CA au facut doua propuneri pentru functia de PDG, in urma votului dna Monica Ghiurco intrunind 7 voturi, iar dna Irina Radu 5 voturi. Un vot a fost anulat.
 
Monica Ghiurco urmează să fie audiată în Comisiile reunite de Cultură, urmând ca validarea sa să fie supusă votului în plenul reunit al celor două camere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *