free download 78 travel guides written by experts

Precizari: Posta Romana continua sa distribuie corespondenta

instantelor judecatoresti din intreaga tara

In urma  informatiilor aparute in ultima perioada in mass-media, Compania Nationala Posta Romana S.A. (CNPR) doreste sa faca o serie de precizari legate de distribuirea actelor de procedura:
Posta Romana continua sa distribuie actele de procedura si sa presteze servicii postale pentru Ministerul Justitiei, stabilite in contractul comercial incheiat intre cele doua institutii, desi partenerul de conventie nu a respectat prevederile legate de plata prestatiilor postale.

Conducerea CNPR intelege dificultatile legate de asigurarea bugetelor pentru instantele judecatoresti, parchete si alte subunitati din subordinea Ministerului  de Justie  si a luat decizia de a accepta la prezentare si de a distribui actele de procedura, chiar daca au fost inregistrate intarzieri la plata pentru a nu perturba bunul mers al actului de justitie.

Datoriile vor fi recuperate de catre CNPR  in momentul in care bugetele subunitatilor din subordinea Ministerului de Justitie o vor permite. CNPR este  convinsa ca in cel mai scurt timp partenerul de conventie isi va putea respecta clauzele legate de termenii si modalitatile de plata.

Bucuresti, 11.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *