Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

PRECIZARI fata de declaratia premierului VICTOR PONTA

referitoare la trimiterea Corpului de control al primului ministru la TVR

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, 6 iunie 2012, că va trimite Corpul de control al primului ministru pentru a verifica situaţia de la TVR. Faţă de această declaraţie facem următoarele precizări:

· Premierul Victor Ponta a lansat recent invitaţia, către conducerea TVR, la o discuţie informală cu un reprezentant al său. Preşedintele-director general al TVR, Alexandru Lăzescu, a acceptat această invitaţie.

· Deşi TVR este un serviciu public autonom de interes naţional, independent editorial, care îşi desfăşoară activitatea sub controlul Parlamentului, Guvernul neavînd nicio atribuţie de control asupra TVR, considerăm că dialogul TVR – Guvern, purtat prin intermediul unui reprezentant al Corpului de control al primului ministru, este de natură să ducă la o înţelegere completă a problemelor şi la o identificare corectă a posibilelor soluţii de deblocare a situaţiei.

· TVR îşi manifestă toată disponibilitatea în prezentarea detaliată a datelor de care dispune, date care se regăsesc în Raportul anual de activitate al TVR depus la Parlament şi sunt confirmate de Raportul Curţii de Conturi, care a finalizat recent un amplu control.

Bucuresti, 07.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *