metalshow

Precizari AVAS in cazul retinerii unui salariat al institutiei de catre DNA

Referitor la reţinerea de către Departamentul Naţional Anticorupţie a directorului general al direcţiei generale juridice din cadrul Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului, prezentăm punctul de vedere al instituţiei faţă de acest caz:

Preşedintele AVAS, Teodor Atanasiu, a luat act de situaţia creată şi a dispus adoptarea măsurilor legale ce se impun într-o astfel de situaţie.

După reţinerea directorului general al Direcţiei Generale Juridice, Alexandru Ioan Mândruţ, de către Departamentul Naţional Anticorupţie, preşedintele Autorităţii, în calitatea sa de angajator, a dat dispoziţie pentru suspendarea imediată a contractului individual de muncă al acestuia.

În acelaşi timp, AVAS colaborează cu organele abilitate punând la dispoziţia acestora toate informaţiile solicitate în vederea instrumentării cazului.

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului consideră că situaţia creată aduce mari prejudicii instituţiei şi activităţii pe care aceasta o desfăşoară şi precizează că respectiva întâmplare reprezintă un caz singular, ce contravine grav principiilor după care îşi desfăşoară activitatea.

Bucuresti, 28.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *