free download 78 travel guides written by experts

Precizari AVAS

Referitor la informaţiile apărute în mass-media cu privire la două adeverinţe eliberate de către AVAS, vă comunicăm următoarele:

Ca urmare a solicitării primite de la doi angajaţi ai Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului, instituţia a eliberat două adeverinţe care certificau calitatea de angajaţi a acestora şi precizau scopul pentru care urmează a fi folosite.

Cei doi salariaţi ai AVAS au solicitat eliberarea unor adeverinţe din care să reiasă calitatea de angajaţi ai instituţiei, arătând că acestea le sunt necesare pentru obţinerea unei reduceri de 25% din suma biletului la concertul AC/DC din 16.05.2010. Solicitarea a fost argumentată prin prezentarea unui extras (prezentat în anexă) din publicaţia Kamikaze din 12 mai 2010 care oferea această reducere pensionarilor şi angajaţilor la stat, pe baza prezentării talonului de pensie, respectiv a unei adeverinţe de la angajator.

Precizăm că Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului nu a avut nicio legătură cu reducerea de 25% oferită de către publicaţia Kamikaze şi nici nu a făcut niciun demers în acest sens.

Menţionăm ca AVAS-ul are obligaţia sa elibereze adeverinţe de salariat pentru toţi angajaţii instituţiei care solicită acest lucru, la fel ca orice instituţie a statului sau privată.

//www.kamikazeonline.ro/2010/05/kamikaze-ajuta-sectorul-de-stat-si-pensionarii-care-merg-la-acdc/

Bucuresti, 17.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *