free download 78 travel guides written by experts

Prăjiturile, highlight-ul lunii ianuarie la TV Paprika

În ianuarie, TV Paprika își îndulcește telespectatorii cu cele mai fine deserturi, programând două seriale culinare în care se gătesc preponderent prăjituri.

Astfel, un nou sezon – cel cu numărul 11 – al serialului culinar „Martha Stewart – Lumea prăjiturilor” va fi difuzat de TV Paprika din 11 ianuarie, de la ora 15. Prezentatoarea ne va învăța – pe parcursul celor 13 episoade a 30 de minute – cum să folosim merele, lămâile, cocosul, rubarba, strugurii, fructele de pădure în prepararea diferitelor deserturilor.

Postul difuzează din 21 ianuarie și un nou sezon al seriei gastronomice „Delicii din Cehia cu Vendy și Adam”. Vendy este o bucătăreasă experimentată, care ne va împărtăși cu umor câte ceva din savoarea Cehiei, alături de ajutorul ei, Adam – un aspirant în ale gătitului, mare iubitor de prăjituri.

Martha Stewart – Lumea prăjiturilor/Martha Bakes S11 (13x30min)
Premiera: 11 ianuarie, ora 15:00

Martha Stewart – Lumea prajiturilor. S 11

Martha Stewart împărtășește cele mai bune sfaturi și metode telespectatorilor, încurajându-i să pregătească acasă deserturi și prăjituri delicioase. Alături de prăjiturile clasice și moderne ale lui Martha, puteți descoperi și rețetele sale preferate pentru micul dejun, budinci și prăjituri.

Delicii din Cehia cu Vendy și Adam/Nicely Czech With Vendy And Adam S2 (12x30min)
Premiera: 21 ianuarie, ora 12:00

Delicii din Cehia cu Vendy si Adam

Feluri ingenioase, gusturi clasice: dacă Vendy își ia lingura în mână, cu siguranță nimeni nu va rămâne înfometat. Gospodina pricepută are și un ajutor, pe Adam. Chiar dacă acesta e amator în bucătărie, pare a fi un ucenic zelos. Cu gătitul, nici distracția nu lipsește, deoarece bucătăria este plină nu numai de mirosuri plăcute, ci și de hohote de râs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *