free download 78 travel guides written by experts

PR Network isi continua extinderea la nivel global

prin încheierea unor parteneriate cu agenții din Ucraina și Ungaria

Rețeaua internațională independentă de relații publice, PR Network, a cărui membru fondator este 4 ACE-pr&publicity, se extinde prin două noi parteneriate, în Ucraina și Ungaria Rețeaua internațională de relații publice, PR Network, include din această lună două noi agenții partenere, dezvoltându-și astfel acoperirea globală, în beneficiul clienților săi. Agențiile New Concept cu sediul în Kiev, Ucraina, și Vision Communications din Budapesta, Ungaria, ridică numărul agențiilor membre ale PR Network la 22. Rețeaua este prezentă, prin boutique-uri de PR specializate, alese în funcție de performanțe, în Europa, Asia, Australia și pe continentul american. Unicul reprezentant PR Network pe piața din România este 4 ACE-pr&publicity – una dintre cele mai cunoscute agenţii de PR full service, cu capital 100% românesc şi sediul în Bucureşti.

New Concept este o agenție full service de consultanță în comunicare, structurată în 3 divizii specializate: PR, departamentul de research și divizia de proiecte de comunicare online. Printre clienții săi se numără companii B2B naționale și internaționale, în special din minerit, construcții navale și de utilaje grele, finanțe și investiții, infrastructură și real estate.

Vision Communications Ungaria (VisionComm) a fost înființată în 1999, la Budapesta, și oferă servicii complete de PR și comunicare de marketing, companiilor internaționale sau subsidiarelor locale, din domenii precum IT, infrastructură, sănătate, e-health, pharma și FMCG, dar și sectorului guvernamental maghiar.

Irina Kharchenko, Managing Partner al New Concept, Ucraina, a declarat: ”Activitățile întreprinse în străinătate de grupurile financiare și industriale ucrainiene, vizând achizițiile de bunuri, încheierea de parteneriate strategice și atragerea de capital – necesită suportul unor servicii de PR la cele mai înalte standarde. Ca agenție locală care deservește companii naționale mari și mijlocii, trebuie să ne adaptăm evoluției clienților noștri. Luând în considerare mai multe opțiuni, am hotărât să ne afiliem rețelei PR Network pentru a oferi clienților noștri cele mai bune servicii și practici ale agențiilor membre din întreaga lume.”

”Nu putem decât să ne bucurăm de cele două importante parteneriate încheiate de PR Network, care vin să susțină nivelul calitativ al serviciilor oferite de agențiile din cadrul rețelei, dar și să consolideze poziția, deja puternică, deținută de PR Network la nivel global. Cu sprijinul PR Network, avem acum avantajul de a putea oferi clienților noștri servicii de PR la cele mai înalte standarde, pe patru continente”, a afirmat Elena Olteanu, General Manager 4 ACE-pr&publicity.

Bucuresti, 28.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *