free download 78 travel guides written by experts

PR factory a castigat pitch-ul pentru Hotel InterContinental Bucuresti

Agentia PR factory va prelua incepand cu luna noiembrie contul de PR al Hotelului InterContinental Bucuresti, parte a InterContinental Hotels Group (IHG), cel mai mare lant hotelier din lume dupa numarul de camere. Printre serviciile pe care agentia le va furniza, se numara: relatii cu presa, concepere si organizare de evenimente si lobby. “Suntem mandri ca am castigat acest pitch si ca avem ocazia de a comunica pentru unul dintre cele mai renumite hoteluri de cinci stele din Romania. Strategia pe care ne-am bazat va reflecta cat se poate de bine imbunatatirile recente ale produsului, calitatea pe care o au serviciile oferite de hotel si profesionalismul angajatilor”, a spus Madalina Iacob, General Manager, PR factory.

“Avem nevoie de un partener impreuna cu care sa demonstram pietei schimbarile radicale facute in hotel in ultimul an, schimbari care au readus Hotelul InterContinental Bucuresti la standardele cerute de lantul InterContinental Hotels Group, dar si la standardele pietei de cinci stele din Capitala, atit in ceea ce priveste confortul din camere cit si offerta culinara si nivelul serviciilor noastre.” A declarat dana Chiriac, Marketing & PR Manager la InterContinental Bucuresti.

Hotelul InterContinental Bucuresti este operat in sistem de management de lantul hotelier IHG. InterContinental Hotels Group (IHG) este cel mai mare lant hotelier din lume dupa numarul de camere. IHG detine si opereaza in system de management sau franciza, peste 4000 de hoteluri cu peste 590.000 de camere in apropae 100 de tari si zone din lume. Grupul detine un portofoliu de branduri cu notorietate precum InterContinental® Hotels & Resorts, Crowne Plaza® Hotels & Resorts, Holiday Inn® Hotels & Resorts, Holiday Inn Express®, Staybridge Suites®, Candlewood Suites® si Hotel Indigo® si de asemenea opereaza cel mai extins program de loializare a oaspetilor, Priority Club® Rewards cu peste 39 millioane de membri in intreaga lume.
IHG va deschide in urmatorii ani peste 1700 de hoteluri in toate lumea, creind 150.000 de locuri de munca.

Bucuresti, 05.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *