free download 78 travel guides written by experts

Pozitia Hochland Romania fata de

revendicarile asociatiilor crescatorilor de bovine din România

Hochland România a luat cunoştinţă de revendicările fermierilor români şi înţelege situaţia dificilă cu care se confruntă aceştia. Industria producătoare de lapte are nevoie de sprijin pentru a se alinia cât mai curând la reglementările stabilite la nivel european. Acest aspect îi priveşte în aceeaşi măsură pe procesatori şi pe producători, care ajung astfel sa aibă interese comune pe piaţă.

Compania noastră are o tradiţie de 10 ani pe piaţa lactatelor, timp în care a dezvoltat o colaborare fructuoasă cu furnizorii de lapte materie primă, printr-o relaţie bazată întotdeauna pe respect reciproc. Hochland România sprijină producătorii de lapte în eforturile lor de adaptare la rigorile pieţei comunitare, prin efectuarea de investiţii în procesul de colectare, transport şi depozitare a laptelui materie primă, prin analize calitative periodice şi printr-un dialog deschis cu producătorii asupra cerinţelor Uniunii Europene şi modalităţile de atingere a acestora.

În ceea ce priveşte stabilirea preţului laptelui materie primă, în negocierea directă sunt luate în calcul aspectele obiective care privesc cantitativ şi calitativ materia primă achiziţionată. De aceea credem cu tărie că această modalitate este corectă faţă de ambele părţi, aşa cum de altfel se întâmplă în orice economie de piaţă liberă, unde preţul unui produs sau serviciu rezultă din corelarea directă a cererii cu oferta. Vom continua să susţinem această modalitate de stabilire a preţului, în paralel cu eforturile de îmbunătăţire a calităţii laptelui materie primă, pentru a încuraja producţia de lapte de calitate europeană şi a proteja interesul consumatorilor.

De altfel, compania este intr-un proces continuu de analizare a tuturor contractelor încheiate cu fermierii,  proces care reprezinta o procedura standard a Hochland Romania, este demarat voluntar de catre companie si reprezinta expresia respectului pe care il avem fata de furnizorii de materie prima cu care colaboram. Acest proces de analiza va continua si pe viitor.

Bucuresti, 11.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *