free download 78 travel guides written by experts

Poweron lanseaza in Romania brandul “Farmasi Cosmetics”

Agentia Power On  lanseaza pe piata romaneasca un brand   cunoscut in intreaga lume: Farmasi Cosmetics. Public vizat? Femeia tanara, energica, dornica sa-si exprime farmecul si sa-si contureze frumusetea chipului, femeia mereu cuceritoare si misterioasa, activa si in acelasi timp senzuala. Campania de advertising a produselor Farmasi s-a bazat in primul rand pe expunerea in imagini a unui stil cuceritor, aratand ca adevarata frumusete izvoraste din rafinament si simplitate. Imaginile infatiseaza, in portrete, energia feminina sub stapanirea dorintelor si a senzualitatii, femeia din care se propaga armonie de miscare si de culoare.

Power On pozitioneaza cosmeticele Farmasi in randul femeilor tinere care si-au dezvoltat gusturi rafinate si pentru care arta machiajului nu mai reprezinta un secret. Cunoscutele produse pot fi intalnite in lanturile de supermarketuri si in magazine de produse cosmetice din Romania.

„Farmasi a insemnat pentru noi inca un motiv de a ne convinge ca frumusetea interioara si frumusetea exterioara coexista. Femeia de astazi isi poate pune si mai mult in valoare farmecul si rafinamentul prin aceste mici tabieturi de ingrijire. Ne bucuram ca Farmasi vine in intampinarea tinerelor femei cu ajutorul echipei noastre”, declara Davide Strinna, Managing Director Power On.

 Din partea agentiei  au participat:Davide Strinna– Managing Director Power On, Andreea Ilinca–Copywriter, Alina Enea – Account Manager, Adela Nistor–PR Manager, Alexandru Agarici – A/V Producer, din partea Farmasi Romania- Stelian Hota – Managing Director.

Spoturile ruleaza pe urmatoarele posturi: Kiss TV si  Euforia TV.
Power On  este o  agentie de publicitate full service, independenta, care s-a repozitionat pe piata de advertising  in anul  2007. Agentia se mandreste cu o echipa de oameni pasionati si dedicati, cu o experienta serioasa in publicitate atat la nivel national, cat si international.

Cu Farmasi Romania, Power On isi imbogateste portofoliul clientilor din care mai fac parte:Johnnie Walker, J&B, Smirnoff, Captain Morgan, Baileys, Metaxa, Costa Coffee, Alstom Power, Celio, Etam, Teknosa, Minelli, Interbrands Romania, Henkel Romania, Candy Romania.

Bucuresti, 27.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *