Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Powerball, un cadou inspirat pentru orice barbat din viata ta

Cravata, fular, manusi, cravata, portofel, cravata… un inventar nu tocmai fericit de cadouri de Craciun, cu care multi dintre barbati se intalnesc, suficient cat sa-i convinga ca Mosul nu are prea multa inspiratie cand vine vorba de cadouri pentru ei.

Schimba registrul anul acesta si alege un cadou cu totul special si captivant pentru orice barbat, de orice varsta si cu orice preocupari: unul dintre modelele Powerball. Un gadget care creeaza dependenta, cu design cool, care se foloseste de forta centrifuga pentru a testa rezistenta si forta utilizatorului. Un mod extrem de interesant de a-ti umple momentele de pauza, de a te relaxa, distra si de a-ti antrena muschii mainilor. In variante diverse, de la cea de baza pana la cele cu leduri, cu contor pentru inregistrarea numarului de rotatii sau la modelul Gold, Powerball-ul este cu siguranta o jucarie-gadget care prinde, fascineaza si poate deveni cadoul ideal, inedit si fun pentru orice barbat: sot, iubit, tata, partener de afaceri sau doar bun prieten. Creat de NASA pentru a-i antrena pe astronauti in conditii de gravitate zero, Powerball-ul devine imediat gadget-ul preferat al oricarui barbat obisnuit, cu picioarele pe pamant. Si un cadou deloc conventional, dar care va fi cu siguranta extrem de apreciat.

Pentru a consulta gama de modele si accesorii si a afla mai multe detalii despre Powerball, intra pe www.powerball-romania.com.

Bucuresti, 17.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *