free download 78 travel guides written by experts

Powerade – bautura care face diferenta in sport

Fie ca alergi în parc, mergi pe biclicletă, practici sporturi de echipă cu prietenii sau exersezi într-o sala de fitness, nimic nu se compară cu Powerade în susţinerea celor mai înalte performanţe.

Creat pentru a satisface nevoile oricărei persoane active, Powerade a fost dezvoltat pentru a stimula performanţa şi a asigura hidratarea înainte, în timpul si după efortul fizic. În timpul exerciţiilor, temperatura corpului tău creşte, iar tu transpiri, ceea ce cauzează deshidratarea. Procesul de deshidratare suprasolicită sistemul cardiovascular, iar aceasta creşte numărul de bătăi ale inimii. Capacitatea corpului de a face faţă căldurii este astfel afectată şi o serie de elemente corelate acţionează pentru a-ţi pune la încercare rezistenţa. Un alt lucru care se întâmplă atunci când depui efort este că organismul foloseşte carbohidraţi pentru ca muşchii să lucreze, ceea ce consumă energia proprie corpului. Aici intervine Powerade. Powerade contine  apă, glucide şi săruri minerale, într-o concentraţie apropiată de cea a sângelui, ceea ce stimulează absorbţia naturală şi utilizarea adecvată a acestor substanţe în corp. Cu formula sa unică, Powerade stimulează absorbţia sarurilor minerale, ajută corpul să îşi menţină echilibrul natural, în acelaşi timp sporind tonusul activităţii musculare, pentru performanţe sportive sustinute.

Încă ceva: Powerade are un gust excelent! Încearcă cele trei variante: Mountain Blast, Orange şi Citrus şi fii gata să nu te mai opreşti! Cu Powerade, soluţia optimă pentru hidratare în sport, vei beneficia de sprijinul necesar pentru susţinerea performanţei sportive!

Şi nu uita! Powerade este băutura sport oficială a campionatelor Euro 2008, precum şi a Jocurilor Olimpice 2008.

Bucuresti, 07.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *