Power On pune brandu’ pe tine

S-a lansat Power On, sau, mai bine zis, s-a repozitionat o provocare in advertisingul romanesc: o agentie de publicitate Full Service care se inspira din cele mai puternice cuvinte: pasiune, viata, inventivitate, rezultat, profesionalism.
Agentia Power On nu se proclama ca fiind „cea mai buna!”, „cea mai tare!”, „prima!”, ci pur si simplu intra cu putere in industria publicitatii romanesti. In avantajul unui concept creativ si inovativ, dar si motivata de REZULTAT, Agentia Power On prefera sa functioneze dupa principiul:
ASA DA: un portofoliu permanent de clienti multumiti!
ASA NU: goana dupa clienti noi…

Power On se mandreste cu o echipa de oameni pasionati si dedicati, cu o experienta serioasa in publicitate atat la nivel national, cat si international. Echipa Power On este recomandata de branduri cu notorietate pe care le-a pastrat cu profesionalism in constiinta consumatorilor finali: Johnnie Walker, J&B, Smirnoff, Captain Morgan, Baileys, Metaxa, Costa Coffee, CrossPoint, Alstom Power, Celio, Etam, Teknosa,Minelli.

Intors din Italia, Davide Strinna, Managing Director al agentiei Power On, crede ca un sistem managerial strain implementat in publicitatea romaneasca te apropie de succes: „Pentru mine Power On inseamna o mare provocare. Agentia are deja un backround serios, iar echipa ascunde niste oameni deosebiti. Daca ti-as povesti despre ei, te-ai indragosti de fiecare in parte. Peste aproximativ 12 luni Power On va fi cu siguranta un nume mare. Sunt multi cei care m-au intrebat: <<De ce ai renuntat la Italia pentru Romania?>> Raspunsul meu a fost: <<Pentru ca aici imi place mie sa lucrez, iar piata romaneasca imi ofera mult mai multe oportunitati!>>”, a declarat Davide Strinna.

Bucuresti, 27.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *